Sauvage Eau de Parfum

Al meteen vanaf het allereerste moment werd Sauvage ontvangen als de belichaming van de kracht van de natuur. De krachtige frisheid van de geur overspoelde de wereld als een ware vloedgolf.

Nu is de tijd rijp voor vernieuwing, en zijn we beland op het magische moment van schemering, dat ene ogenblik waarop alles verandert…

De nieuwe Sauvage verschijnt op het ongrijpbare moment waarin de tijd stil lijkt te staan: in het blauwe, vluchtige licht van de schemering.

Dat unieke tussenmoment, dat teruggrijpt naar oude legendes, waarin wolven goden zijn en de mens het dierlijke in zichzelf tot uiting brengt… In de frisse avondlucht stijgen aardachtige geuren op. De natuur laat zich van haar meest intense en geurige kant zien. Ze hult zich in rijke en kruidige harsachtige geurnoten.

Dit magische, blauwe moment wordt gekenmerkt door heilige aspecten die aan de diepst verborgen dierlijke instincten appelleren… François Demachy, Parfumeur-Créateur bij Dior, liet zich door dit mythische ‘Magic Hour’ inspireren en creëerde een nieuwe Eau de Parfum met een mysterieus karakter dat Sauvage verrijkt met een ongekend nieuw geurenspel.

Een nieuwe verkwikkende windvlaag die alles op zijn passage meeneemt. De geursluier is intens en zacht, roept beelden op van nachtelijke frisheid, verrast en is tegelijkertijd vertrouwd. De verfijnde frisheid is mysterieus krachtig. Een Eau de Parfum met sensuele akkoorden die de magie belichaamt van dat ene ogenblik waarin de tijd en alles stil lijkt te staan, het moment waarop de zich rood kleurende hemel een onweerstaanbare uitnodiging is.