Sothys x Eden Park

Sothys, al meer dan 75 jaar een Franse referentiespeler in de beautysector, en Eden Park, specialist van hoogwaardige en stijlvolle kleding, hebben hun krachten en expertise gebundeld. De merken stellen samen een nieuw gamma verzorgings- en beautyproducten voor mannen voor. Dit gamma is beschikbaar in winkels, praktijken, instituten en welzijnscentra.

Eden Park werd opgericht door twee internationaal bekende rugbyspelers, Franck Mesnel en Éric Blanc, en steunt al bijna 40 jaar op waarden die aanleunen bij die van Sothys: Franse art-de-vivre, hoge eisen, creativiteit, hoogwaardige producten, welzijn, elegantie, een sterke verbondenheid met Parijs en de wens om internationaal actief te zijn.

Franck Mesnel en Éric Blanc waren als topsporters al vernieuwend en lieten een frisse wind waaien doorheen de rugbysport. Zo brachten zij een hoog ‘showbizz’-gehalte naar de sport, bijvoorbeeld door het veld op te komen in blazer, smoking en met een roze strik. Eden Park is het verlengstuk van die paradoxale creativiteit: elegantie, vastberadenheid en fantasie… elementen die de rode draad vormen doorheen kwalitatief hoogstaande producten van het premium merk.