Stroomop: terrasverwarmer en pelletgrill

Nu de zomer officieel voorbij is, halen veel particulieren en horeca-uitbaters hun terrasverwarmers weer boven. Velen merken dat dit best wel een gedoe is, en sleuren met volle gasflessen is niet altijd praktisch. Bovendien gaat de kritische consument steeds vaker op zoek naar milieuvriendelijke oplossingen. Dan komt de Faro terrasverwarmer op pellets die Stroomop op de markt brengt, als geroepen. Tegelijk lanceert deze specialist in milieuvriendelijke verwarmingssystemen dit najaar ook de Häussler pelletgrill in ons land. Alle redenen dus om zelfs in de herfst of winter van een terras te blijven genieten.

Terrasverwarmers: al jaren zie je ze opduiken in horecazaken en bij mensen thuis. Lekker warm, dat zeker. Maar praktisch en esthetisch verantwoord? Niet altijd. Milieuvriendelijk? Ook niet echt. Voor horeca-uitbaters en particulieren die een betere oplossing zoeken, is er de terrasverwarmer op pellets van het merk POB, in ons land verdeeld door Stroomop.

De voordelen tegenover de traditionele verwarmers op gas? Er zijn er verschillende. Zo zijn pellets als hernieuwbare brandstof goedkoper en milieuvriendelijker. Ze zijn ook veiliger en veel makkelijker te stockeren dan zware, logge gasflessen.

Technisch vernuft

De Faro van POB is bovendien een staaltje van technisch vernuft, met een gepatenteerd vergassingssysteem dat van deze terrasverwarmer een uniek, milieuvriendelijk, spaarzaam en innovatief hebbeding maakt. Het volautomatisch verbrandings- en vergassingsproces zorgt voor een stabiel, veilig, milieuvriendelijk en rookvrij resultaat. Doordat de Faro rondom uit glas bestaat, kan bovendien iedereen het fraaie vlammenspel aanschouwen. En op de koop toe ziet deze terrasverwarmer met zijn strakke design er ook bijzonder aantrekkelijk uit. Hij is te koop vanaf 1.875,50 euro (incl. BTW).

Winter-BBQ

De tijd dat barbecueën alleen een zomerse activiteit is, ligt al even achter ons. Deze winter kan dat nog zo makkelijk en ecologisch. Daarvoor brengt Stroomop de pelletgrill van Häussler op de Belgische markt.

Dit Duits kwaliteitsmerk brengt in deze grill een tijdloos design samen met 65 jaar ideeën en knowhow. De pluspunten? In tegenstelling tot een rokende houtskoolbarbecue of een soms sfeerloos gastoestel, laat deze pelletgrill zijn gebruikers genieten van de aroma’s van een open vuur. Bovendien word je er niet vuil van, en is hij in tien minuten klaar om te gebruiken. Je vermijdt vet in het vuur, kunt rekenen op verschillende temperatuurzones en reinigt hem makkelijk. Milieuvriendelijk is hij uiteraard ook én hij mag er zeker wezen. Het standaard grill-opzetstuk vervang je trouwens snel door een grotere plancha waar je met zijn allen rond kunt staan. Dankzij de glazen buis is deze Häussler ook een geweldige sfeerbrenger op elk terras. Vanaf 1.575 euro (incl. BTW) haalt elke BBQ-liefhebber deze pelletgrill in huis.