Tissot Chemin des Tourelles

Chemin des Tourelles, sinds 1907 gevestigd in Le Locle, Zwitserland, blijft de magie van de horlogerie tot leven brengen door zijn tijdloze model te moderniseren. Tissot heeft dit icoon opnieuw uitgevonden met een nieuw model van discrete maar assertieve verfijning en een verbeterd mechanisch automatisch uurwerk.

Met het Chemin des Tourelles-horloge zal Tissot belangrijke levensmomenten voor toekomstige generaties blijven vastleggen.

Van de gepolijste kast tot de delicaat gewelfde wijzerplaat en de gezandstraalde wijzers die het aflezen van de tijd vergemakkelijken, getuigen deze details van een bijzondere aandacht voor details die een gevoel van zuiverheid en sereen vertrouwen uitstralen.

De nieuwe Chemin des Tourelles wordt aangeboden in verschillende modellen en in drie verschillende groottes: 34 mm, 39 mm en 42 mm. Het horloge is ook beschikbaar met een stalen, roségoud PVD of staal en roségoud PVD tweekleurige afwerking, en met een wijzerplaat en bandje in diverse kleuren. De horloges zijn ook verkrijgbaar met een metalen bandje, en wie een klassieke klassieker wenst kan kiezen uit met Romeinse cijfers.

In een steeds veranderende wereld is de Chemin des Tourelles assertief, klassiek en eeuwig, waardoor het een echt toekomstbestendig icoon is.