Tissot Seastar 1000 Quartz 40 mm

Tissot presenteert de nieuwste editie van haar Seastar 1000 sport horloge collectie, de Seastar 1000 Quartz 40 mm. Dit elegante en krachtige sporthorloge is de perfecte keuze voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een chic en gedurfd horloge om hen te vergezellen bij al hun activiteiten.

De kastmaat van 40 mm is ontworpen om iedereen te voldoen. Het horloge is veelzijdig en biedt uitstekende technische prestaties, met een waterbestendigheidscertificaat van 300 meter, een unidirectionele draaibare lunette en een quartz-uurwerk van hoge kwaliteit.

De nieuwe Seastar 1000 Quartz 40 mm sport horloge collectie zal beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren: zwart en wit, blauw en wit en zwart en goud.

Personalisering van het horloge is ook mogelijk dankzij het afneembare bandsysteem en door te kiezen uit een groot aantal bandjes.

De nieuwe Seastar 1000 Quartz 40 mm collectie is een harmonieus huwelijk van elegantie en technologie, waarbij Zwitserse horlogedeskundigheid wordt gecombineerd met tijdloos design.