Tissot Seastar

Tissot introduceert een nieuwe collectie Seastar-modellen die om elke pols passen, altijd en overal.

Stille waters

De Seastar Quartz 1000 is een veelzijdige artiest, boordevol stijl en zelfvertrouwen. Met 36 mm past hij om elke pols en gaat hij mee op elke reis. Dit model is gespierd en toch chic. Een gereedschapshorloge dat ISO 6425 (2018) duikhorloge gecertificeerd is, die elke dag gedragen kan worden om met vertrouwen op te vallen.

Saffierglas

De eigenschappen die saffierglas aan een horloge geeft zijn: een extreme schokbestendigheid en een goede leesbaarheid van de wijzerplaat en de wijzers vanwege de transparantie. Dit materiaal is het meest robuust na diamant en wordt in de luxehorloge-industrie met name gebruikt vanwege de krasbestendige eigenschappen. Saffierglas kan verschillende vormen aannemen waardoor verschillende horlogedesigns mogelijk zijn: plat, gewelfd, hol of geslepen.

Waterbestendigheid

Alle horlogekasten van Tissot worden onderworpen aan diverse controles, waaronder de waterbestendigheidstest. Tissot test het vermogen van het horloge om schokken, druk en het binnendringen van vloeistoffen, gassen en stof te weerstaan door de werkelijke omstandigheden waarin het horloge zich kan bevinden, te simuleren.

Super-LumiNova

Een goede zichtbaarheid bieden in alle omstandigheden, dat is voor Tissot heel belangrijk. Daarom beschikken sommige delen over een materiaal dat Super-LumiNova® wordt genoemd. Dit lichtgevend materiaal is verwerkt in zichtbare elementen zoals wijzerplaten en wijzers en heeft een zeer lange nagloeitijd in het donker.