Tissot Supersport Chrono Basketball Edition

Tissot onthult met trots de nieuwe Supersport Chrono Quartz, een nieuwe editie in het assortiment sportieve chronograafhorloges met een eigentijds, mannelijk en bijna futuristisch ontwerp. Dit horloge combineert de uitmuntendheid van Zwitserse horlogerie en design met de energie en passie die Tissot’s lange band met de basketbalwereld kenmerken.

Elk horloge gemaakt door Tissot getuigt van meer dan 170 jaar ontwikkeling, innovatie en succes, het resultaat van de onvermoeibare inspanningen van bekwame horlogemakers, die hun zoektocht naar uitmuntendheid onophoudelijk voortzetten. Deze waarden hebben generaties basketbalspelers geïnspireerd en geven nog steeds vorm aan de wereldwijde basketbalcultuur.

Voor de FIBA World Cup 2023 heeft Tissot een exclusieve armband ontworpen met stiksels in de kleuren van het kampioenschap – blauw, rood, oranje en geel. Het officiële logo is subtiel in reliëf aangebracht in toon-op-toon, wat de esthetiek ten goede komt. Deze gelimiteerde armband, die op elk 22 mm horloge kan worden gezet dankzij het verwisselbare systeem van Tissot, belichaamt de personalisatie van de collectie.

De Spaanse basketbalspeler Guillermo “Willy” Hernangómez, het nieuwe gezicht van Tissot, zal dit model dragen tijdens de FIBA 2023 World Cup. Als MVP van EuroBasket 2022 en spil van FC Barcelona belooft zijn deelname een boeiend spektakel.

Tissot is al 15 jaar betrokken bij basketbal en is sinds 2008 geassocieerd met FIBA en sinds 2015 met de NBA. De Supersport, met zijn knipoog naar basketbal, voegt zich bij de T-Race-collecties in samenwerking met professioneel wielrennen en MotoGP.