Tissot Swiss Made horloges

Met het geschenkseizoen voor de deur, ligt de focus op de collectie Swiss Made horloges van Tissot. De collectie is ontworpen om tegemoet te komen aan een breed scala van smaken, behoeften en gelegenheden, in overeenstemming met de filosofie van Tissot om open en inclusief te zijn. Hier zijn vijf Tissot-modellen die ontworpen zijn om dat geschenkmoment nog gedenkwaardiger te maken.

Tissot Gentleman – Klassieke, elegante stijl

De Gentleman van Tissot is een klassiek, veelzijdig en uiterst comfortabel horloge voor elke gelegenheid, met eenvoudige, zelfverzekerde lijnen en baanbrekende technologie. Prijs vanaf €390.

Tissot T-Touch Connect Solar – Actieve levensstijl, baanbrekende technologie

Toen de T-Touch van Tissot meer dan 20 jaar geleden werd geïntroduceerd, werd dit horloge het eerste multifunctionele horloge met een touchscherm. In de jaren daarna hebben de geavanceerde technologie en het kenmerkende silhouet het tot een icoon in de horloge-industrie gemaakt dat door vele andere is gevolgd. De huidige edities gaan verder met het verhaal. Prijs vanaf €1020.

Tissot T-My Lady – Glamour voor elke dag

De eenvoudige, vloeiende lijnen van de T-My Lady dragen de echo van ontelbare generaties glamoureuze, doelbewuste vrouwen die voor Tissot hebben gekozen vanwege de luxe en de duurzaamheid. De huidige collectie omvat een rijke verscheidenheid aan edelmetalen en -stenen, maar de thema’s zijn steeds dezelfde: vrijheid van expressie, veelzijdigheid en ontembare elegantie. Prijs vanaf €410.

Tissot Bellissima – Tijdloos chic

Hoe snel we ook vooruitgaan, en wat onze passie of levensfase ook is, de charme en vergulde glamour van de oude wereld verliezen nooit hun allure. Bellissima vangt die pittige, jonge romantiek met een nostalgisch en toch fris raffinement dat zich naadloos vertaalt naar onze tijd, en net zo naadloos naar formele of casual dresscodes. Prijs vanaf €395.

Tissot Seastar – Spannende avonturen

Al generaties lang kiezen avonturiers, ontdekkingsreizigers en professionals die in extreme omgevingen werken voor horloges van Tissot. De huidige Seastar-collectie zet die erfenis voort. Prijs vanaf €545.