Tissot T-Race MotoGP Series

Geïnspireerd door de prestaties van zesvoudig MotoGPTM wereldkampioen Marc Marquez, heeft Tissot drie exclusieve uurwerken ontworpen. De horloges zijn vervaardigd met dezelfde precisie en expertise die tussen horlogemaker, monteur en wereldkampioen worden gedeeld.

Tissot T-Race MotoGP Automatic

Met een remschijf op de lunette, gegraveerde drukknoppen en dezelfde nummering als op MotoGP-kuipen is de Tissot T-RaceMotoGP Automatic het ideale horloge voor zowel rijders als fans. Dit model wordt verkocht in een gelimiteerde oplage van 3.333 stuks.

De Tissot T-RaceMotoGP Automatic wordt aangedreven door de bewegingen van de drager, met een geraffineerde chronograafcomplicatie C01.211. Het horloge is tot 10 bar (100m) waterbestendig. De wijzerplaat heeft een hoog contrast en is bijzonder goed leesbaar. De uren- en minutenwijzers zijn gecoat met Super-LumiNova®. Tot slot is de band gemaakt uit twee materialen, rubber en geperforeerd leer.

Tissot T-Race MotoGP Quartz

De vernieuwde Tissot T-Race MotoGP Quartz heeft een meer pure stijl met jaren 70 uitstraling. Natuurlijk zijn belangrijke motorfietsdetails behouden gebleven, zoals het remschijfdesign, een gegroefde midden band aan de kastzijde wat doet denken aan de koelribben van een motor en de drukknoppen in de stijl van het stuur. Het wordt verkocht in een gelimiteerde oplage van 8.000 stuks.

Dit model heeft een metalen band met vouwsluiting en een wijzerplaat met een hoog contrast en een goede leesbaarheid. De uren- en minutenwijzers zijn gecoat met Super-LumiNova®. Het quartz-uurwerk geeft uren, minuten, seconden en datum aan met een toegevoegde chronograaffunctie voor het meten van de tijd van een activiteit. Tot slot, is het horloge tot 10 bar (100m) waterbestendig.

Tissot T-Race Marc Marquez

Ook de Tissot T-Race Marc Marquez heeft een nieuwe look. Het horloge is samen met de legendarische Marc Marquez ontworpen en ontwikkeld. Zijn kleuren komen terug in de felrode tellers die zo extra stijl krijgen, deze komen ook terug in de tachymeter. De geborstelde wijzerplaat doet denken aan de ruwe mechanica van de competitie. Dit horloge wordt verkocht in een gelimiteerde oplage van 3993 stuks.

Dit model heeft een metalen band met vouwsluiting en een geborstelde wijzerplaat hoog in contrast en leesbaarheid. De uren- en minutenwijzers zijn gecoat met Super-LumiNova®. Het quartz-uurwerk geeft uren, minuten, seconden en datum aan met een toegevoegde chronograaffunctie voor het meten van de tijd van een activiteit. Het horloge is ook tot 10 bar (100m) waterbestendig.