Tissot T-Touch Connect Solar

Het Zwitserse horlogemerk Tissot, de officiële tijdwaarnemer van diverse wereldberoemde sportevenementen, presenteert zijn nieuwe horloge, de Tissot T-Touch connect solar. Dit model is eerst en vooral een horloge. Privacy-vriendelijk, interactief en autonoom, eigentijds en duurzaam, het is Swiss Made by Tissot.

DE STIJLVERKLARING

De T-Touch Connect Solar is geïnspireerd op het ontwerp van de T-Touch. Het is moderner, dunner en scherper en maakt duidelijk dat het een technisch, off-road sporthorloge is. De T-Touch Connect Solar is verkrijgbaar in gesatineerd titanium, zwart PVD titanium of roségoud PVD titanium. Ze kunnen worden gecombineerd met rubberen of titanium banden. Dit maakt de T-Touch Connect Solar geschikt voor elke gelegenheid, terwijl hij toch chic en verfijnd blijft.

DE DUURZAAMHEID VAN EDELE MATERIALEN

De T-Touch Connect Solar is noch een gadget, noch een apparaat. Het is een titanium horloge van 47 mm dat niet alleen hypoallergeen is, maar ook een ultra-resistente keramische bezel heeft. Het ergonomische ontwerp is het resultaat van tientallen jaren ervaring van Tissot.

De oppervlakken zijn satijnachtig afgewerkt, de hoeken gladgestreken en de titanium armband is scherp en modern. Bovendien is hij waterbestendig tot 100 meter.

Alle elektronica in de T-Touch Connect Solar is energiezuinig. Hij is uitgerust met de nieuwste generatie fotovoltaïsche cellen die het langdurig en frequent opladen van de draden overbodig maken.

Het SwALPS-besturingssysteem is ontwikkeld door de Swatch Group in samenwerking met de CSEM en is volledig van Zwitserse makelij. Het horloge is compatibel met de mobiele besturingssystemen iOS, Android en binnenkort Harmony OS. Als hij niet is aangesloten, heeft hij de functies van een T-Touch Expert Solar

De T-Touch Connect Solar heeft alle essentiële functies van een T-Touch Expert Solar: eeuwigdurende kalender, countdown-timer, chronograaf, alarmen, weer- en hoogtemeter. Nieuwe functies zijn onder andere een activity tracker, bericht- en gespreksmeldingen. De informatie wordt weergegeven op een zeer leesbaar MIP-scherm (Memory In Pixel).