Tissot T-Touch Connect Solar

Het wordt tijd om de natuur weer op te zoeken. De Tissot T-Touch Connect Solar is van origine een Swiss-made connected horloge dat werkt op zonne-energie. Nu wordt het op nieuw uitgebracht met een reeks nieuwe technologieën en innovaties. Daardoor wint het horloge aan aantrekkingskracht en is het beter dan ooit afgestemd op uw levensstijl.

Energie van de natuur

Innovatie zit Tissot in het bloed. Ze innoveren al bijna 170 jaar en houden hun slogan ‘Innovators by Tradition’ in ere. Generaties lang hebben ze in nieuwe technologieën geïnvesteerd. De Tissot T-Touch Connect Solar is het nieuwste hoogfunctionele ontwerp in de serie Swiss-made connected horloges. Het is uitgerust met het baanbrekende, energiezuinige SwALPS-besturingssysteem, dat werkt op zonne-energie en een autonomie heeft van maar liefst zes maanden. De wijzerplaat is gemaakt van één zonnecel, die het horloge blijft opladen zolang het aan licht wordt blootgesteld.

Een groot aantal nieuwe functies

De nieuwe functies die beschikbaar zullen zijn op alle Tissot T-Touch Connect Solar-horloges zijn onder andere realtime uitslagen van de NBA en ’s werelds grootste ​ wielerevenementen, de nieuwste navigatietechnologie en verbeterde, cross-platform activiteitentrackers.

De T-Touch Connect Solar-modellen zijn ook uitgerust met een reeks nuttige functies voor dagelijks gebruik, waaronder weerberichten, een hoogtemeter, een kompas en een alarm. Er is ook een timer en een tracker voor buitensporten die alle routes bijhoudt. Daarnaast mogen de bekende kwaliteitskenmerken natuurlijk niet ontbreken, zoals saffierglas voor de wijzerplaat, een robuuste draaibare kroon voor het selecteren van functies, achtergrondverlichting en 100 meter waterdichtheid.

Een nieuwe reeks kleuren

Verder zijn er gloednieuwe modellen van de T-Touch Connect Solar, die als collectie worden aangeboden in een reeks verschillende kleuren: van blauw tot groen met een stoffen band tot een roségouden versie met een leren band in een stijlvol reliëfpatroon, elk op een geheel eigen manier afgewerkt. Alle horloges zijn voorzien van een keramische bezel en een hypoallergene kast van titanium. Ondanks een diameter van 47mm en een grote, gebruiksvriendelijke display, zijn ze daardoor toch licht en robuust. Ze zijn ook voorzien van Super-LumiNova®-details, zodat ze goed afleesbaar zijn bij weinig licht. Verder worden ze geleverd met een nieuw ontworpen polsband voor maximaal comfort, gemoedsrust en stijl.