Victorinox – I.N.O.X. Titanium

Het I.N.O.X. horloge Titanium markeert de nieuwe etappe in een reis die vastberaden de toekomst tegemoet gaat

Het creëren van de I.N.O.X. Titanium op basis van een metaal dat de beste verhouding tussen gewicht en stevigheid biedt, had het eindpunt kunnen zijn van een lange geschiedenis. Maar voor Victorinox Swiss Army is de I.N.O.X.-collectie een voortdurend avontuur, geen bestemming op zich. Ze vloeit voort uit ons aangehouden streven om horloges te creëren waarop u steeds kunt rekenen. Waar u zich ook bevindt. Op elk moment. In alle omstandigheden. Pas nadat het met glans 130 onverbiddelijke tests heeft doorstaan, wordt een nieuw model opgenomen in deze uitzonderlijke familie. De laatstgeborene in deze avant-gardistische lijn voegt functionaliteit toe aan de stevigheid en duurzaamheid die eigen is aan deze toonaangevende collectie. Dit resoluut hedendaagse horloge inspireert zich op de eerste militaire horloges en schenkt zijn beproefde techniciteit een bekleding die lef uitstraalt. Was dit horloge een roman, dan zouden zijn functionaliteit en authenticiteit de belangrijkste protagonisten zijn van de intrige.

Zijn gezandstraalde horlogekast weerspiegelt het kenmerkende streven van de I.N.O.X.-collectie om nuttigheid te koppelen aan design. Zijn afwerking doet denken aan het camouflage-effect van de militaire horloges waarop het zich inspireert en die vermeden dat zijn eigenaar een doelwit werd. Zijn kastanjebruine bandje, vervaardigd uit hetzelfde ultra-resistente leer als dat van de laarzen van brandweerlui, is slotvast dankzij zijn gesp in titanium. Het militaire uur, in rood gedrukt tegen de onderzijde van het glas, tekent zich scherp af tegen de kaki of zwarte achtergrond van de wijzerplaat. Een datumvenster dat zich tussen 4 en 5 uur bevindt, alsook lichtgevende wijzers, cijfers en indexen die behandeld werden met Super-LumiNova® maken het horloge compleet. De I.N.O.X. Titanium is de allergrootste piloten waardig en ontpopt zich tot de ideale copiloot bij alle dagelijkse avonturen.

Dit Swiss made horloge toont een volmaakt evenwicht tussen de sterkte van de materialen en het nauwkeurig uitgewerkte design. Het titanium is hypoallergeen en bijzonder comfortabel om te dragen. Het benadrukt het streven om met I.N.O.X. nieuwe standaards voor horloges te vestigen die zich meteen vertalen in troeven voor de gebruiker. De horlogekast in titanium is voorzien van een krasbestendig saffierglas dat een drievoudige antireflectiebehandeling heeft ondergaan. Zijn geschroefde bodem en zijn geschroefde en beschermde kroon garanderen de perfecte waterdichtheid van dit horloge tot 20 ATM / 200 m. Zo zet de onophoudelijke zoektocht naar vernieuwing van de I.N.O.X.-collectie zich verder. Met vastberadenheid.