Victorinox – Maverick Black

Maverick Black Edition van Victorinox, een samensmelting van hedendaags design en functionaliteit

De Maverick-collectie van Victorinox is zopas uitgebreid met drie prachtige horloges, ter bevestiging van een beproefde formule: betrouwbare functionaliteit + slim design = performance. Naar het voorbeeld van het Zwitserse zakmes van Victorinox, synoniem voor feilloze functionaliteit, zijn deze precisiehorloges uiterst betrouwbare instrumenten. Deze drie nieuwe Swiss made uurwerken met horlogekast en bezel met PVD-coating zijn een perfecte vertolking van de huidige tijdsgeest.

De afwerking van de Maverick Black Edition creรซert een weloverwogen evenwicht tussen bekrachtiging en discretie. De kenmerkende combinatie van geborstelde en gepolijste oppervlaktes van de Maverick-collectie laat niemand onverschillig. Aangezien functionaliteit en leesbaarheid een absolute prioriteit zijn, steken de verchroomde wijzers en cijfers sterk af tegen een zwart glanzende wijzerplaat. Stijlvol en elegant, maar bovenal overtuigend dankzij hun betrouwbaarheid. In een ultieme alliantie van style en lifestyle zijn de horloges uitgerust met een stevige polsband in zwart geprent leer en afgewerkt met fijn naaiwerk, een teken van kwaliteitsvol handwerk. Het evenwicht tussen de datum op zes uur en het beroemde embleem van Victorinox (het kruis en het schild) is perfect uitgebalanceerd, als discrete uiting van trots op het Zwitserse erfgoed.

Het design van de Maverick Black Edition komt volledig tot zijn recht in deze drie-eenheid van verschillende modellen. Een uurwerk dat beantwoordt aan de moderne behoeften met een horlogekast van 43 mm en symmetrisch geordende wijzerplaat. Een variant met drie wijzers met dezelfde afmetingen maakt indruk door zijn modernistisch minimalisme. Een versie met drie wijzers van 34 mm is de perfecte uiting van vorm die ten dienste staat van functie. De Maverick zijn per definitie non-conformistisch.