Bang & Olufsen Cool Modern Collection in koperkleur

Bang & Olufsen voegt een warme koperkleur aan zijn assortiment toe. De Cool Modern Collection is de ultieme symbiose tussen de moderne levensstijl en de tijdloze élégance van art-deco.

Bang & Olufsen verrijkt de monochrome wereld van de elektronica met een sprankelende glans. Met de Cool Modern Collection voegt Bang & Olufsen een volledig nieuwe stijl toe aan diens assortiment en hult enkele van de populairste geluidssystemen, luidsprekers en televisies in een warme kleur die we zelden zien bij elektronische apparatuur.

In de nieuwe Cool Modern Collection komen het iconische design en het voor Bang & Olufsen kenmerkende koele Scandinavische minimalisme samen met glanzend, koperkleurig aluminium en mooie donkere stoffen. De producten krijgen hierdoor een warme gepolijste uitstraling die volledig in lijn is met de belangrijkste interieurtrends.

Nieuwe textielkleuren

Als inspiratiebron voor de combinatie van krachtige kleuren met de ingetogen architecturale belijning dienden zowel de huidige interieurtrends alsook de creativiteit van de art-deco kunststroming uit de roerige jaren 1920, het decennium waarin ook de geschiedenis van Bang & Olufsen begon.

De Cool Modern Collection is de perfecte symbiose tussen technologie en sierkunst en onderstreept een kleurrijke interieurstijl. Samen met de Cool Modern Collection worden daarom ook twee nieuwe stofkleuren voor de luidsprekercovers geïntroduceerd: Purple Heart en Parisian Night. Purple Heart is een warme kleur die beelden oproept van gerijpte wijn en donkere heide en Parisian Night hult zich in een diepdonker fluwelen nachtblauw.

Ook de BeoLab 18 en BeoVision 14 maken deel uit van de Cool Modern Collection, en de luidsprekercovers werden daarom voorzien van lamellen van gerookt eiken. Om de zachte glans van het nieuwe koperkleurige frame een harmonieus decor te bieden, zijn de bijbehorende stands en muurbeugels uitgevoerd in matzwart.