Line-up MIA’s bekend

Op donderdag 7 februari worden voor de twaalfde keer de Music Industry Awards uitgereikt. Niet minder dan vier presentatoren zullen de avond in goede banen leiden. Peter Van de Veire presenteert de liveshow. Otto-Jan Ham is de gastheer van de Sector Awards. Vanop de rode loper ten slotte zullen Siska Schoeters en Brahim verslag uitbrengen.

Daarnaast hebben acht genomineerde artiesten en bands, waaronder Angèle, Niels Destadsbader, Regi en Hooverphonic hun optreden toegezegd.

Peter Van de Veire kijkt er alvast naar uit om de show op Eén, live uitgezonden vanuit Paleis 12 in Brussel, te mogen presenteren. De uitreiking van de Sector Awards wordt in goede banen geleid door Otto-Jan Ham. Tijdens de Sector Awards worden er prijzen uitgedeeld in vijf categorieën: ‘Artwork’, ‘Auteur/Componist’, ‘Live act’, ‘Muzikant’ en ‘Videoclip’. De Sector Lifetime Achievement Award, die daar ook wordt overhandigd, gaat dit jaar naar het platenlabel [PIAS].

Vanaf de rode loper doen dan weer Siska Schoeters en Brahim verslag. Naar jaarlijkse gewoonte zullen heel wat bekende gezichten hun opwachting maken. Het hele rode loper-gebeuren is te volgen op de Facebook-pagina van Eén.

Unieke optredens van Angèle, Niels Destadsbader, Regi, Hooverphonic en vele anderen

De line-up voor de liveshow van de MIA’s is rond. Acht genomineerde artiesten en bands zullen het beste van zichzelf geven op het podium:

Angèle
blackwave.
BLØF & Geike Arnaert
Hooverphonic
Niels Destadsbader
Regi
Tamino
The Scabs

En er is meer. Regi brengt maar liefst drie special guests mee: OT, Milo Meskens en Jake Reese. Angèle op haar beurt laat zich tijdens haar optreden vergezellen door broer Roméo Elvis.