Lost Frequencies op 6 mei in Lotto Arena

Een paar weken geleden lanceerde Lost Frequencies zijn eerste album “Less is More” tijdens een unieke showcase op Brussels Airport. Vandaag is de jonge artiest klaar voor het eerste “Less is More” concert en dat in de Lotto Arena in Antwerpen. Op zaterdag 6 mei brengt hij er niet alleen zijn wereldberoemde hitsingles Are you With Me, Reality , Beautiful Life en What is Love, maar zal hij ook zijn nieuwe songs spelen. Tickets gaan op maandag 14 november in verkoop.

Twee jaar na het wereldwijde succes van zijn debuutsingle Are You with Me, bewijst Lost Frequencies dat hij heel wat in zijn mars heeft : een flitsende start van een muziekcarrière vol platina platen, miljoenen streams en meerdere nummer één posities over heel de wereld.

Het waren waanzinnig boeiende maanden voor de jonge Belgische artiest met een uitverkocht solo concert in de Ancienne Belgique én een agenda vol optredens in binnen- en buitenland. Hij hostte zijn eigen podium op Tomorrowland en stond op de line-up van onder andere Rock Werchter, Lokerse Feesten en Brussels Summer Festival. In het buitenland zag je hem aan het werk op Coachella in de Verenigde Staten, op Tomorrowland Brasil en op Lollapalooza in Berlijn en Colombia. In de zomermaanden was Ibiza zijn tweede thuis waar hij geregeld plaats nam achter de befaamde dj-booth van Ushuaïa, naast top-dj’s als Avicii en Axwell Λ Ingrosso.

Ondertussen lanceerde hij zijn eerste album “Less is More” met een reeks nieuwe producties. De herkenbare en geliefde sound van Lost Frequencies staat in de zestien songs centraal waardoor elke track net zo magisch en verslavend is als zijn vorige en inmiddels wereldberoemde platen.

Nu maakt Felix De Laet zich klaar voor 2017 en heeft hij alvast één datum met stip aangeduid in zijn agenda : zaterdag 6 mei. Die avond zal hij het Belgische publiek verwennen met een buitengewoon solo concert. Met “Less is More” brengt Lost Frequencies zijn debuutalbum tot leven met een dynamische show waarbij live acts en artiesten niet op het appel zullen ontbreken. Het decor met innovatieve led & light technieken krijgt het publiek er bovenop… want Less is More.

Lost Frequencies, Less Is More
6 mei 2017, Lotto Arena – Antwerpen
Tickets te koop vanaf 14 november 2016 via teleticketservice
35 euro (inclusief service kosten)