MIA’s-nieuws: presentatoren en line-up bekend

Op dinsdagavond 30 januari 2018 worden de Music Industry Awards van 2017 uitgereikt tijdens een zinderende show op Eén en live vanuit Paleis 12 in Brussel.

Ontdek hieronder het glamoureuze presentatieduo van de liveshow, de enthousiaste gastvrouw van de Sector Awards en de veelbelovende line-up.
Julie Van den Steen en Adriaan Van den Hoof presentatieduo van de liveshow

Julie Van den Steen, MNM-presentatrice en Adriaan Van den Hoof, presentator van Sorry voor alles op Eén, presenteren samen de liveshow. Ze kijken er alvast naar uit.

Voor Julie zijn deze MIA’s haar vuurdoop, voor Adriaan niet. Samen met Eva Daeleman assisteerde hij al eens presentator Marcel Vanthilt.
Eva De Roo gastvrouw van de Sector Awards

Tijdens de Sector Awards worden er prijzen uitgedeeld in vijf categorieën: Artwork, Auteur/Componist, Live act, Muzikant en Videoclip. Die uitreiking wordt in goede banen geleid door Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo. De Sector Lifetime Achievement Award, die daar ook wordt overhandigd, gaat dit jaar naar de Ancienne Belgique.

Tijdens de liveshow worden er MIA’s uitgereikt in twaalf categorieën: Album, Alternative, Dance, Doorbraak, Groep, Nederlandstalig, Pop, Solo vrouw, Solo man, Urban, Vlaams populair en Hit van het jaar. Raymond van het Groenewoud wordt in de show ook gehuldigd met de Lifetime Achievement Award voor zijn indrukwekkende muzikale carrière.
Unieke optredens van Lost Frequencies, Oscar And The Wolf, Coely en vele anderen

De line-up voor de elfde editie van de MIA’s is rond. Acht genomineerde artiesten en bands hebben hun optreden tijdens de liveshow op 30 januari in Paleis 12 toegezegd.

De affiche ziet eruit als volgt:

Bazart
Niels Destadsbader
Coely
Lost Frequencies
Oscar And The Wolf
Tamino
Blanche
Raymond van het Groenewoud

Tickets voor de show zijn beschikbaar via een.be/mias.

De awardshow: op dinsdag 30 januari om 20.40 uur live op Eén

De MIA’s is een initiatief van de VRT en Kunstenpunt