Netsky presenteert nieuwe single ‘Who Knows’

Van op zijn nummer 1 album ‘3’, dat net voor de zomer uitkwam, presenteert Netsky zijn nieuwe single,’Who Knows’, dat reeds een anthem was op de zomerfestivals. Gekenmerkt door de krachtige soulstem van de talentvolle Britse zanger Paije en de betoverende sound van de strijkers van het Brussels Philharmonic. Hij stelde het nummer vandaag zelf voor op Studio Brussel, MNM en Qmusic.

Na een straffe zomer vol festivals en beprezen live shows inclusief optredens op Dour, Laundry Day, Glastonbury, Reading & Leeds en het Panorama Festival in New York; evenals zijn resident DJ sets in de wereldberoemde nachtclub Amnesia in Ibiza en DJ sets over heel de wereld, voltooide hij zopas zijn uitverkochte ‘3’ European Live Tour. Hij speelde 10 shows in 8 verschillende landen. Zowel materiaal van zijn nieuw album, als zijn ultieme hits uit eerder werk voor volle dansvloeren vespreid over Europa. Inclusief een gigantische show in Paradiso tijdens Amsterdam Dance Event 2016 en het Londense Kentisch Town Forum. Highlights van de tour van hier te bekijken.

‘Who Knows’ Feat. Paije komt als vervolg op de eerdere hitsingles van ‘3’, inclusief het Olympische hymne van België ‘Rio Remix’, de festivalhit die herboren werd in de zomer van 2016 met de toevoeging van een spectaculaire feature van de viervoudige Grammy winnaar Macklemore. Netsky was aanwezig op de Olympische Spelen van 2016 in Rio om het Belgische team aan te moedigen als de officiële muzikale ambassadeur, het nummer vergaarde dan ook waanzinwekkende steun van radio’s en clubs over heel de wereld, het werd uitgeroepen tot de onofficiële Olympische hymne.

Wie Netsky in België nog live aan het werk wil zien kan op 25 februari terecht in het Sportpaleis in Antwerpen, waar hij zijn grootste show tot nu toe zal brengen in zijn thuisstad.