OT is MNM Rising Star

Olivia Trappeniers (20 jaar) uit Deurne, ook bekend onder haar artiestennaam OT, is vanochtend op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Rising Star.

Onlangs startte jongerenzender MNM met MNM Rising Star een zoektocht naar hΓ©t strafste nieuwe muzikale talent in Vlaanderen. Alle MNM-luisteraars konden de afgelopen weken muzikaal talent dat dringend ontdekt moest worden met de radiozender delen. Na een succesvolle inschrijfperiode met meer dan 800 inschrijvingen op minder dan drie weken tijd, selecteerde de MNM-jury 3 finalisten.

De finalisten kregen vervolgens de opdracht om met een cover van een MNM1000-nummer de MNM-luisteraars te overtuigen. De finalist die het meeste stemmen wist te verzamelen, zou gekroond worden tot de allereerste MNM Rising Star. De uiteindelijke winnaar werd vanochtend bekendgemaakt in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow #GrotePet.

Zangeres OT, Olivia Trappeniers uit Deurne, ging lopen met 40% van de stemmen. Zij is de allereerste MNM Rising Star en zal dus nog vaker te horen zijn op MNM. De verdienstelijke tweede en derde plaats gingen respectievelijk naar finalisten Thomas Cerpentier en Hunter Falls. Alle drie de finalisten krijgen hun opgenomen MNM1000-nummer op een vinylplaat. Olivia mag naar huis met een gouden plaat.