Blender en sportdrinkfles in één

Domo Elektro lanceert de My Blender Sport. Deze blender en drinkfles in één maakt het voor sporters heel eenvoudig om snel een sport- of powerdrank te maken en deze mee te nemen. Maar ook smoothies kan je in een handomdraai samenstellen. De My Blender Sport biedt één geïntegreerd systeem waarmee je jouw sportdrank of smoothie maakt en direct meeneemt in de speciale sportdrinkfles. Zo spaar je tijd en kun je meteen aan een  training of wedstrijd beginnen. De My Blender Sport is daarom ook ideaal voor uithoudingssporten zoals triatlon, wielrennen, en lange afstandslopen.

De lancering van de My Blender Sport sluit aan bij de activiteiten van het vorig jaar opgericht DOMO-SCOTT-triatlonteam met kopman en meervoudig Belgisch kampioen halve triatlon Pieter Heemeryck. Hij werd dit jaar in zijn seizoensopener op Gran Canaria meteen tweede achter de huidige en tweevoudig Olympisch kampioen Alistair Brownlee. Vorige week finishte Pieter Heemeryck nog als tiende op WK Ironman in Chattanooga. De ambitie van de zeven leden van het DOMO-SCOTT-team is groot. Doel is om met een of meerdere atleten podiumplaatsen te halen op enkele grote wedstrijden in binnen- én buitenland.

“Om topsport te kunnen bedrijven, is een gezonde levensstijl een eerste vereiste”, zegt Wim De Voeght, CEO van Domo Elektro, zelf een actieve triatleet en ook lid van het DOMO-SCOTT-team. “Met de My Blender Sport maak je in no time een gezonde sportdrank die je makkelijk meeneemt onderweg. Dit product sluit aan bij onze ambitie om te blijven innoveren en klanten te voorzien van producten die aansluiten bij hun wensen.

Het My Blender Sport-pakket bestaat uit twee flessen van 500 ml, twee sportdrinktuiten, twee gewone drinktuiten, een blenderbasis, een messenstuk, een receptenboekje en een handleiding. De drinkflessen zijn gemaakt van BPA-vrij tritanplastic, bieden een goede grip en zijn aangepast aan de flessenhouder op een fiets. De My Blender Sport is te verkrijgen in Media Markt, Krëfel, Vanden Borre, Collishop, Blokker en de betere elektro vakhandel voor een adviesprijs van €39,95.