De nieuwe loopcollectie van Odlo

In de Running-collectie heeft ODLO voor de herfst/winter 2018/19 zijn ZEROWEIGHT-concept verder verfijnd en consequent het principe van Organic Bodymapping toegepast. Zo worden materialen en onderdelen met verschillende functies heel precies ingevoegd op de plaatsen waar ze het lichaam helpen en beschermen.

Organic Bodymapping

ODLO introduceert komende herfst/winter de volgende generatie bodymapping. Ontwikkeld in samenwerking met Zaha Hadid Designs, levert deze combinatie van doorgedreven ingenieurswerk en ontwerpinzichten geavanceerde lichaamstemperatuurbeheersing en natuurlijke bewegingsvrijheid voor verschillende sportactiviteiten, waaronder het lopen.

Er zijn drie grote voordelen:

Geperfectioneerde klimaatbeheersing – Het lichaam blijft warm in koude toestand, dankzij warme zones in belangrijke delen van het kledingstuk.

Organische ventilatiezones – de organische ventilatiezones zijn gevormd om te voldoen aan de behoeften van het menselijke lichaam, met een ergonomisch ademend vermogen en perfect vochtbeheer.

Volledige lichaamsbeweging – het Innovative Motion Design zorgt voor volledige bewegingsvrijheid en geen enkele beperking tijdens de sportactiviteiten.