iVog 2022

Een stijlvolle, comfortabele, innovatieve en duurzame elektrische fiets aanbieden, ontworpen en samengesteld in Frankrijk? Dat is al meer dan 12 jaar de belofte van het Franse merk O2feel.

Soms moet je jezelf laten verrassen om te beseffen dat elektrische fietsen vanzelfsprekend zijn. iVog is een mooie instap in de ongelooflijke wereld van elektrische fietsen. De iVog City-versie (Up of Boost) is perfect voor het rijden in de stad, terwijl de Explorer-versie (Boost) zeer geschikt is voor het platteland. De nieuwe iVog is de referentie voor elektrische fietsen dankzij het nieuwe frame voor meer stabiliteit en wendbaarheid en de mogelijkheid om de autonomie te verdubbelen dankzij de iPowerFit Duo optie (2de batterij aangeboden bij aankoop). Alle modellen zijn ontworpen in Lille (Frankrijk).

Tijdloos en gerestyled

De iVog is het tijdloze model van O2feel. De fiets is volledig in eigen huis ontworpen, belichaamt alle knowhow van het merk en biedt een uitrusting van hoog niveau die fietsliefhebbers in verrukking zal brengen.

Met het open frame is opstappen gemakkelijk en biedt de iVog een rechte houding voor optimaal comfort. Het ontwerp van het frame is behouden gebleven en gemoderniseerd met nieuwe geïntegreerde technologie en trendy kleuren.

Lichter en gebalanceerder

Deze versie van de iVog is 1 kg lichter dan de vorige om een nog meer gebruiksvriendelijke fiets aan te bieden. Dankzij de batterijbehuizing in de zitbuis is het gewicht op één plaats gecentraliseerd/gecentreerd voor een stabielere en evenwichtigere rit. Op die manier rijdt de fietser er als het ware “geconnecteerd” mee.

Design en technologie

De ontwerpteams van O2feel hebben uitgebreid werk verricht om een fiets te ontwerpen die 15% stijver is dan zijn voorganger, met meer stabiliteit. De iPowerfit 400 batterij, volledig in eigen huis ontworpen, kan worden gerepareerd en onderhouden in de O2feel ateliers in Lille. De batterij, verkrijgbaar met de iPowerFit duo optie, is verwijderbaar en oplaadbaar vanaf het frame.

iVog versie City Boost

Dit model is ontworpen voor het welzijn en comfort van de stadsfietser en is geschikt voor iedereen. Het frame met open zwanenhals biedt een serene zithouding, zodat u moeiteloos kilometers kunt maken. Met zijn Shimano E6100-motor biedt deze BOOST-versie van de iVog City voldoende vermogen in alle steden van de wereld, ongeacht de weg! Met een modern design en een geïntegreerde iPowerFit 400-batterij biedt hij een actieradius van 130 km die kan worden verdubbeld dankzij de iPowerFit Duo optie, zodat u met nog meer gemoedsrust kunt rijden.

iVog versie Explorer Boost

Deze versie van de iVog zal de perfecte bondgenoot zijn voor wie zich op paadjes wil laten meeslepen door zijn flexibiliteit en comfort in de wildernis. Met zijn Shimano E6100-motor, ingekeepte MTB-banden en hydraulische schijfremmen, zullen modder of hobbelige wegen met gemak worden bereden. Voor de avonturiers is het mogelijk om te kiezen voor de iPowerFit Duo optie, een tweede batterij die tot 260 km autonomie biedt.