NBA All-Star Game 2019 outfit

Charlotte – de stad waar de wedstrijd dit jaar doorgraat – en het gedenkwaardige NBA All-Star Game uit 1991 vormden de inspiratie voor het Jordan Brand NBA All-Star uniform van 2019.

“Nu de wedstrijd in Charlotte doorgaat, kregen we een geweldige kans om te kijken naar de rijke geschiedenis van de stad en zijn vele connecties met ons merk. Je ziet dit samenkomen met de inspiratie die we haalden uit het jaar 1991 in combinatie met de strakke zwart-witte ontwerptaal,” zegt Jordan Brand Vice President van Design David Creech.

Voor de graphics en kleurencombinatie van rood, wit en blauw, liet het Jordan Brand designteam zich inspireren door de stijl van begin jaren ’90 en de NBA All-Star Game van 1991 in Charlotte. Als eerbetoon aan het host team, omvatten de shorts op de taille en de zijkant een logo dat gebaseerd is op dat van het All-Star Game in 1991 en een honingraatpatroon geΓ―ntegreerd in het NBA-sterlogo. “Het was belangrijk voor ons om details toe te voegen die de stad en de enthousiaste basketbalfans daar eren,” merkt Creech op.