O2feel e-bikes

Een stijlvolle, comfortabele, innovatieve en duurzame elektrische fiets aanbieden, ontworpen en samengesteld in Frankrijk? Dat is al meer dan 12 jaar de belofte van het Franse merk O2feel.

Het Franse merk van elektrische fietsen O2feel, opgericht in 2009 in het Noorden van Frankrijk, viert dit jaar zijn 100.000ste fiets op de weg. O2feel heeft veel om trots op te zijn. Meer dan 60 werknemers werken elke dag aan de ontwikkeling, het ontwerp, de assemblage en de dienst na verkoop van de modellen. Het bedrijf blijft nieuwe gebieden verleiden en veroveren buiten de grenzen. België is in 2020 dan ook een belangrijke markt in de ontwikkelingsstrategie van de KMO.

Elektrische fietsen ontworpen en samengesteld in Frankrijk

Design en uniek, O2feel elektrische fietsen met hun « home-made frames » zijn volledig ontworpen en ontwikkeld in eigen huis door een team gepassioneerde medewerkers. 30% van het aanbod is samengesteld in de assemblage-eenheid in Lille, op een boogscheut van de Belgische grens. Mede daardoor tekent O2feel voor unieke, betrouwbare, innovatieve en duurzame fietsen. Uniek in Europa: O2feel is de ontwerper van zijn eigen batterijen. Een pluspunt voor het bedrijf dat daardoor geen beperking heeft in zijn technische en technologische keuzes. Deze strategie zorgt er ook voor dat O2feel zijn eigen batterijen kan analyseren en herstellen.

Whatever your lifestyle; you are sure to find an O2feel e-bike for you.

Het doel van het merk is om een uitgebreid assortiment aan te bieden, dat voldoet aan de verwachtingen van alle e-fietsers die op zoek zijn naar een nieuwe manier van leven. O2feel bevindt zich in het midden van het hogere gamma elektrische fietsen. De catalogus is onderverdeeld in vier categorieën: Comfort, Dynamic (een elektrisch ondersteunde fiets die lijkt op een SUV), Utility (plooibaar en extra lang) en Sport. Een breed gamma om aan de verschillende eisen van de gebruikers te voldoen. 4 families, 19 modellen en 25 variaties. O2feel is er voor iedereen die bewegingsvrijheid vraagt of wil genieten van dagelijkse dingen, los van prestaties of het ultra-sportieve. Voor zij die het banale willen omvormen tot een moment van plezier om te delen.

Een groot en loyaal netwerk van erkende verdelers

Sinds het begin van het avontuur heeft O2feel ervoor gekozen om elektrische fietsen te verdelen via een netwerk van gespecialiseerde dealers, geselecteerd op basis van hun vaardigheden, kennis en klantenservice. Vandaag zorgen ongeveer 400 verdelers in Frankrijk en nog eens 100 wereldwijd, voor een hechte band tussen de koper en O2feel. Het is bij de verdelers mogelijk om de modellen van het merk te testen dankzij « Test&Ride ». In 2022 wil de KMO zijn aanwezigheid in Vlaanderen versterken tot 120 winkels.

E-powered by Shimano

Als historische partner van Shimano en haar gamma aan centrale motorisering, heeft O2feel zich op lange termijn verbonden met de wereldleider van fietsuitrusting. Shimano heeft O2feel overtuigd door de ervaring van meer dan 100 jaar en de capaciteit om te innoveren. O2feel slaagde er in deze hightech aandrijving te integreren in de ontwerp- en kwaliteitsfilosofie die we delen met Shimano. Beter leven betekent ook genieten van elk moment en van het dagelijkse leven een aaneenschakeling maken van eenvoudige genoegens. Zoals een ritje maken met O2feel. Shimano heeft vooruitstrevende elektrische ondersteuning ontwikkeld die een natuurlijk trapgevoel geeft en trouw blijft aan de klassieke fietservaring.