Speed-pedelec ST2 Pinion

Met de s-pedelec ST2 Pinion tilt het Zwitserse bedrijf myStromer AG zijn assortiment opnieuw naar een hoger niveau. De ST2 Pinion werd in 2023 van kop tot teen opnieuw ontwikkeld en is met zijn individueel aanpasbare zitpositie en de Pinion versnelling de opvolger van de ST2 Belt.  

Pinion versnelling volgens standaard uit de auto-industrie

De Stromer speed-pedelec ST2 Pinion is de nieuwste telg uit het Stromer assortiment met Pinion versnelling en is een comfortabele, veilige en zeer krachtige mobiliteitsoplossing voor pendelaars. De 6-voudige Pinion versnelling gebruikt technologie uit de automobielsector en levert met zijn verzetverhouding van 295 % immer betrouwbare prestaties in elke situatie. 

In de Pinion versnelling kunnen alle versnellingen gemakkelijk via een draaischakelaar in stand of al rijdend gewisseld worden. De schakeling wordt niet extra belast door de motor en reageert snel, precies en onverslijtbaar op elke wisseling van versnelling. Samen met de geruisloze Gates Carbon riemaandrijving is de ST2 Pinion uiterst onderhoudsvriendelijk.

Stromer’s S-Pedelec instapmodel

Stromer bikes staan voor uitstekende Zwitserse ingenieursvaardigheden en blinken uit door hun exclusieve combinatie van tijdloos design, slimme connectiviteit, pure prestaties en maximaal bereik. 

De nieuwe ST2 Pinion is de perfecte fiets voor korte pendelafstanden en voor dagelijks gebruik. De versnelling, de eenvoudig te bedienen schakelaar en de riemaandrijving zijn allemaal naadloos in het duidelijke framedesign van Stromer geïntegreerd. 
Voor extra rijcomfort kan de fiets optioneel af fabriek met een verende voorvork en een geveerde zadelpen uitgerust worden. 
De 750 Watt sterke achterwielmotor ondersteunt geruisloos, krachtig en dynamisch tot 45 km/u en garandeert samen met de accu van 655 Wh tot wel 120 km autonomie (optioneel uitbreidbaar tot 180 km).
Dit S-Pedelec instapmodel van Stromer is standaard verkrijgbaar in Moon Grey of Dark Grey, in de Launch Edition met een exclusieve Electric Green laklaag. 

Clean design, vernieuwde ergonomie

In vergelijking met de voorgaande ST2 Belt heeft de ST2 Pinion naast de Pinion versnelling nog meer belangrijke upgrades gekregen. 

De 90 mm Satori Python stuurpen is niet alleen SP-Connect+ ready, maar is ook nog eens aanpasbaar, wat een individualiseerbare zit- en rijpositie mogelijk maakt. 
Verder omvat de hoogwaardige uitrusting ook de grote Pirelli Angel GT Urban 27.5“ banden, die perfect afgestemd zijn op dagelijks woon-werkverkeer en de nodige grip bieden voor dagelijks gebruik. Daarnaast verhoogt een reflectorstreep ook de zichtbaarheid en de veiligheid in het verkeer.
Gepolijste lasnaden op het frame maken het typische cleane Stromer design tot slot helemaal af. 
Zo staat ook deze Stromer s-pedelec voor technische topkwaliteit met hoge rijveiligheid en een groot bereik.