Sport en fashion: Jaybird in-earphones

Jaybird, pionier in premium draadloze sport-headphones, is in België geland met zijn Freedom Wireless Bluetooth in-ears (oordopjes). Deze vijfde generatie in-ears van Jaybird, combineert een verfijnde stijl, geweldige sound en een verbeterd comfort in het kleinste, meest geavanceerde draadloze ontwerp. De in-ears zijn zowel functioneel, stijlvol als compact en zijn voorzien van premium features. Via de MySound app kan je daarnaast je eigen ‘sound to Freedom’ personaliseren en opslaan vanaf je favoriete muziekdienst of je eigen muziekspeler met Bluetoothverbinding.

“Deze nieuwste generatie sportheadphones Freedom, biedt gebruikers nog meer vrijheid”, zegt Judd Armstrong, oprichter en CEO van Jaybird. “Met deze in-ears op microformaat genieten gebruikers van het beste geluid dat wij ooit hebben geleverd, in een nog kleiner formaat dat dankzij de neutrale pasvorm in elk oor past. De over-ear pasvorm en metalen accenten geven de earphones een modieuze twist. Tegelijkertijd is het een zeer robuust ontwerp waardoor je de vrijheid hebt muziek overal mee naartoe te nemen, met name dankrij de helmvriendelijke pasvorm: luister nu muziek van op een bergtop tot op de motor”

F5-Full-Gold

Jaybird Freedom heeft een behuizing met accenten in geborsteld metaal. Traditionele bluetooth in-ear headphones zijn vaak vervaardigd uit plastiek rekening houdende met beperkingen van de prestaties van het bluetooth-signaal. Jaybird heeft deze uitdagingen overwonnen door alle elektronica te verplaatsen binnenin de drieknops-controller terwijl er nog steeds acht uur afspeeltijd overblijft: vier uur afspeeltijd, met een additionele vier uur dankzij de “luisteren-terwijl-je-laadt-clip”. Wanneer je batterij toe is aan een oplaadbeurt, bevestig je de lichtgewicht oplader terwijl je naar de sportschool rijdt of tijdens je workout. Zo heb je binnen twintig minuten een uur extra afspeeltijd.

“Het beste geluid in een nog kleiner formaat voor elk oor”

Één van de designstandaarden van Jaybird is de vereiste van drop-free muziek in zeer compacte ontwerpen. Jaybird zet deze standaard door in de Freedom-productlijn. Dat biedt een enorme kwaliteitsverbetering voor actieve mensen omdat de bewegingen die zij maken het signaal tussen de telefoon en de Freedom earphones niet verstoren. Jaybird neemt deze en vele andere gebruikssituaties in het ontwerpproces van zijn producten.

Beschikbaarheid

Jaybird Freedom is beschikbaar via Coolblue en Bol.com voor een adviesverkoopprijs van €149. Over een aantal weken is Freedom ook via andere verkopers verkrijgbaar. De in-ear headphones zijn te verkrijgen in vier frisse kleuren: Gold, Carbon (zwart), Blaze (rood) en Ocean (blauw). Ga voor meer informatie naar JaybirdSport.com.