Stromer ST5 Limited Edition

Stromer bikes blinken uit door de combinatie van hoogwaardige materialen, efficiëntie en technische intelligentie. Stromers vlaggenschip, de krachtige ST5, behoort tot de toppers in zijn klasse. Hij zit propvol power, technologie en innovaties, die nagenoeg onzichtbaar in het tijdloze, hoogwaardige design van de speed-pedelec zijn geïntegreerd. Nadat de ST5 dit jaar drie awards heeft gewonnen, presenteert Stromer de ST5 nu in een Limited Edition (LTD) met speciaal lakwerk en met alle opties af fabriek. Voor iedereen die waarde hecht aan design en exclusiviteit.

Gelimiteerd bijzonder model met alle opties

In een tijd waarin de mobiliteitsrevolutie steeds meer vaart krijgt, worden Stromer speed-pedelecs steeds vaker gebruikt ter vervanging van de auto voor het woon-werkverkeer. Om op een veilige en toch elegante manier plaats te kunnen bieden aan alle benodigdheden, werd de ST5 LTD uitgerust met een bagagedrager van Racktime, inclusief een hoogwaardige, 13 liter grote Stromer Bern lederen tas met afklikbare draaggreep en geïntegreerde Racktime adapter. De Upside Down verende voorvork van Wren Sports en de geveerde zadelpen van Kinekt zorgen voor maximaal comfort zelfs op oneffen wegen. Enkel de ST5 LTD wordt geleverd in Stealth Green en met gele remschijven, die het wiel een exclusief karakter en een subtiele klasse geven. Ook nieuw is dat ook de lasnaden van het aluminium frame worden geslepen voor een nog elegantere look.

High-end componenten voor comfort, veiligheid en pendelen in stijl

Maar daar stoppen de highlights van het ST5 model niet, er is ook nog het bereik van tot wel 180 km en de sportmodus voor extra power en extra plezier. Met zijn 850 Watt / 48 Newtonmeter sterke Syno Sport motor is de ST5 een ‘powerhouse’ onder de speed-pedelecs tot 45 km/u. De 11 versnellingen van de bike worden exact geregeld door de elektronische Shimano XTR Di2 schakeling. De in het stuur geïntegreerde Supernova M99 Pro koplamp en het unieke Daylight in de stuurbuis zorgen voor optimaal zicht en perfecte zichtbaarheid. Ook de fijn instelbare TRP vierzuigerremmen en de zelf door Pirelli voor Stromer ontwikkelde Cycl-e banden bieden extra veiligheid.

Modernste communicatie tussen bike en rijder

Net als alle Stromer modellen is ook de ST5 LTD een waar communicatietalent met een waaier aan functies aan boord. Met de gebruiksvriendelijke Stromer OMNI app kunnen rijstatistieken worden geraadpleegd en motorinstellingen aan persoonlijke wensen worden aangepast. Bovendien beschermt de app de fiets via intelligente diefstalbescherming op drie verschillende manieren tegen grijpgrage handen. Zo wordt de motor geblokkeerd, wordt het alarm ingeschakeld en wordt de GPS-plaatsbepaling geactiveerd. Met ‘smartlock’ via Bluetooth kan de fiets dan weer automatisch worden vergrendeld en ontgrendeld. De accu kan in de bike worden geladen, maar kan evengoed met een druk op een knop en ‘keyless’ zonder sleutel uitgehaald worden om thuis op te laden. Software-updates worden automatisch ‘over-the-air’ gedownload. De snelheidsmeter en het bedieningselement zijn als touchscreen in de bovenbuis geïntegreerd.