Zelf getest: Mizuno Wave Momentum 2 Kintsugi

In september staat traditiegetrouw de competitiestart voor de zaalsporten op het programma. Het is dan ook logisch dat de sportievelingen op zoek gaan naar geschikt schoeisel. Mizuno stelt de Wave Momentum 2 voor. Het zijn de perfecte sportschoenen voor volleyballers en andere indoor spelers. Bovendien zijn ze nu ook beschikbaar in een special pack: het Kintsugi Pack. Wij mochten een paar Mizuno Wave Momentum 2 Kintsugi testen.    

Eerste belangrijke vereiste voor zaalsporters bij het kiezen van schoenen is het comfort. De Wave Momentum 2 Kintisugi is een stevige en dempende schoen. Je voet is volledig omsloten en dat zorgt voor stabiliteit en comfort. Het dempingsgevoel die je ervaart is afkomstig van de nieuwste Wave technologie. Zo kun je nog sneller, explosiever en gemakkelijker reageren en bewegen op het sportveld.  

De Mizuno Wave Momentum 2 Kintsugi is een Hybrid Power-schoen met MIZUNO ENERZY in de tussenzool. Dit komt de veerkracht van de spelers ten goede. Daarnaast zorgt de zool voor extra grip waardoor je reactietijd een stuk sneller is. De Wave Momentum 2 Kintsugi is dus niet enkel geschikt voor volleyballers en basketters, maar ook voor andere zaalsporters.

Het Kintsugi pack geeft een unieke uitstraling aan de Mizuno Wave Momentum 2 sportschoenen. Kintsugi is de Japanse kunst voor het herstellen en hergebruik van porselein. De scherven werden opnieuw aan elkaar geplakt en gelakt in het goud. Dit zorgt voor een hergeboorte van een uniek object. Deze kunst werd toegepast op de Mizuno Wave Momentum 2 en het resultaat zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij de allround sporters.