Zelf getest: outdoor jas en tussenlaag van Odlo

De koude winterdagen waren perfect om de outdoorcollectie van het Noors/Zwitserse sportwearmerk Odlo te testen. De verschillende lagen zorgen voor een ideale lichaamstemperatuur en dat tijdens alle mogelijke weersomstandigheden zonder verlies aan comfort. Odlo krijgt niet voor niets de naam van ‘engineers of active layers’.

Flow Cocoon outdoor jacket

Die bijtende wind. Vooral in de winter heb je ermee af te rekenen. De geïsoleerde Flow Cocoon outdoor jacket van Odlo voor heren kan een oplossing bieden. Geïsoleerd want de jas is gemaakt van Logic Waterproof-materiaal en dat zorgt voor bescherming tegen regen en wind, maar ook ademt. Hierdoor kan warmte en vocht snel worden afgevoerd. De Flow Cocoon outdoor jacket is een lichtgewicht en heeft geen invloed op je bewegingsvrijheid. De kraag voelt aangenaam aan en in de twee binnenzakken is net genoeg ruimte voor je smartphone en sleutel. Een aanrader!

Unity Kinship-tussenlaag

Heb je het te warm met een trui? Misschien is een tussenlaag dan een betere optie. De Unity Kinship-tussenlaag van Odlo biedt natuurlijke thermoregulatie en heeft een typisch Scandinavisch design. Dankzij het vlot bewegen en comfort kan je de tussenlaag gebruiken tijdens wandelingen, maar ook voor loopsessies. De ventilatiezones zijn functioneel waardoor je het nooit te warm of te koud hebt. De Unity Kinship-tussenlaag heeft een lange, volledige rits.

https://cdn.uc.assets.prezly.com/088f7374-bd88-4ac9-9242-92185d56db6e/-/preview/1200x1200/