Zelf getest: ReTyre One Trail Rider

Voortaan kan je je fietsbanden vervangen zoals in een pitstop. Het Noorse ReTyre komt met een revolutionaire oplossing waarbij je zelf je huidige fietsband niet moet verwijderen als je hem wilt vervangen. Meer nog: Je hoeft zelfs je wielen niet uit je fiets te halen. De oplossing van ReTyre is een modulaire fietsband met geïntegreerde ritstechnologie. Een prachtig cadeau voor de fietsliefhebbers. Wij mochten de innovatieve Retyre One Trail Rider zelf testen.

Je stelt je waarschijnlijk de vraag hoe deze modulaire fietsband werkt? De ReTyre One Trail Rider is een snelle en duurzame fietsband met geïntegreerde ritstechnologie. Het komt er concreet op neer dat je de Trail Rider fietsband kan ritsen op je huidige fietsband. Ideaal als je deze herfst mountainbiken wil combineren met op de weg rijden.

Vlot, veilig en snel

Ben je momenteel nog steeds aan het fietsen op je zomerbanden? Geen probleem, want met de ReTyre One Trail Rider kan je meteen de modder induiken. De modulaire band heeft een grof profiel en is vlot en veilig op je zomerband te ritsen. In amper 30 seconden kan je de fietsband dicht ritsen. De band is slim ontworpen waardoor er amper wrijving is met het wegdek. De ReTyre One Trailer Rider is speciaal gericht op de liefhebbers van trial- en mountainbiken. Daarom is er ingezet op meer grip en stuurvastigheid. Perfect als je de open natuur intrekt.

Oog voor detail

De modulaire fietsband, een wereldprimeur trouwens, zorgt ook voor een extra laag bescherming en dat komt de duurzaamheid ten goede. De ontwerpers hebben ook gedacht aan de veiligheid. Dankzij een reflecterende strip val je gegarandeerd op in het verkeer. De fietsband is bestemd voor amateurfietsers die graag offroad gaan. De ReTyre One Trailer Rider is beschikbaar in 26” en 28”.