Air up: gehydrateerde zomer vol smaak

Het mooie weer is aangebroken en daarmee ook de zin naar zomerse avonturen en tripjes. Een welverdiende pauze na de vele maanden die we in slow motion doorbrachten en meteen het startschot voor evenementen in de open lucht, uitstapjes, en culturele en sportieve activiteiten.

Hydrateren is essentieel om optimaal van deze zomerse uitstapjes te kunnen genieten, zeker met ons lichaam, dat voor 65% uit water bestaat. En deze zomer is de air up waterfles jouw ideale bondgenoot voor alle buitenactiviteiten!

Door gebruik te maken van het retronasale ruiksysteem, laat het drinken van water met de air up fles je toe om je dorst te lessen, met een smaakje. Dankzij de gearomatiseerde pods drink je water, maar proef je iets anders: fruit-, cola- of koffiesmaken. Zo kan je kiezen uit ongeveer 16 verschillende verfrissende smaken, die je simpelweg meeneemt in je tas om zo gedurende de hele dag van smaak te wisselen.

De air up waterfles, met zijn slanke design en ideale formaat en draaglus, kan in de rugzak, reistas, sporttas of strandtas worden meegenomen of vastgehaakt, terwijl je toch voldoende water mee hebt om tijdens je uitstapjes voldoende gehydrateerd te blijven.

En voor dat instant zomergevoel zijn er nu ook nieuwe kleurtjes toegevoegd aan het gamma: van felroze tot diepblauw en zacht oranje. Personaliseer je waterfles met 5 verschillende kleuren draaglussen en 8 mondstukken in lila, abrikoos, roze bessen, kobaltblauw, turquoise, roze, lichtblauw en mint.