Atopia

Iedereen houdt van een cocktail, maar niet van de gevolgen ervan. Migraine, vermoeidheid of misselijkheid, het zijn dingen die je na een gezellige avond het liefst niet wil voelen. Wat als we je zouden vertellen dat we de ideale drank hebben die karakter, smaak en lichtheid combineert? Genieten van de geneugten van de zomer zonder je zorgen te moeten maken over de gevolgen ’s anderendaags kan voortaan dankzij ATOPIA, een zeer licht alcoholische gedistilleerde drank gecreëerd door meester-distilleerder Lesley Gracie.

Yoga in de ochtend, een gezond ontbijt, een wandeling in het bos, vitaminesupplementen en een bord vol groenten: de laatste jaren proberen we zo gezond mogelijk te leven. Waarom zouden we dan met één avondje drinken al onze inspanningen tenietdoen? Gezond genieten en gematigd hedonisme liggen aan de basis van de NOLO-trend, sterke dranken met weinig of geen alcohol – NO-LOW alcohol – waarmee je van een cocktail kunt genieten zonder je gezonde gewoonten op het spel te zetten. De trend wordt omarmd door iedereen die zijn of haar alcoholverbruik wil beperken zonder een feestelijke avond te moeten missen. Een van de nieuwste producten op de markt is ATOPIA, een zeer licht alcoholisch gedistilleerd drankje, gecreëerd door de koningin van de gin en gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

75 keer minder alcohol dan een gin-tonic

Met een alcoholgehalte van amper 0,5% krijg je met ATOPIA een gin-tonic met 75 keer minder alcohol dan de klassieke versie. Dat zeer lage percentage is afkomstig van het extract van oranjebloesem dat bij de bereiding van de gedistilleerde drank gebruikt wordt. Meester-distilleerder Lesley Gracie, die de titel van beste ginmeester-distilleerder ter wereld won, gebruikte al haar expertise om een nieuwe generatie van unieke gedistilleerde dranken te creëren. ATOPIA Spiced Citrus is een verfrissende cocktail van citrusvruchten en specerijen. In de slanke, eigentijdse fles zit een gedistilleerde drank met complexe smaken bereid uit natuurlijke aroma’s, specerijen en bloemen. Deze cocktail van ingrediënten uit de natuur geeft ATOPIA een subtiele, kruidige en verfrissende toets. Met natuurlijke distillaten van sinaasappel, jeneverbes, koriander, engelwortel en citroen, is ATOPIA een complexe maar perfect uitgebalanceerde drank. Om de karakteristieke rokerige smaak van het merk te garanderen, worden de planten gedistilleerd in een koperen distilleerketel.

Zomercocktail

Dankzij zijn plantenextracten en subtiel kruidige toets is ATOPIA de ideale basis voor een originele zomercocktail waar je geen hoofdpijn van krijgt. Genoeg van Spritz, Negroni en co?

Kies dan voor een frisse en bloemige cocktail bestaande uit 50 ml ATOPIA, 150 ml tonic en een schijfje sinaasappel of groene appel!

ATOPIA Spiced Citrus is exclusief verkrijgbaar in de Colruyt-winkels (België) en in geselecteerde wijnwinkels voor de prijs van € 25,90.