Bereid zelf je bruisende Lipton Ice Tea

SodaStream, het grootste bruiswatermerk ter wereld, en Lipton Ice Tea, de nummer 1 in ijsthee, slaan de handen in elkaar. Bij de start van de zomer breidt SodaStream zijn assortiment uit met twee nieuwe verfrissende smaken: Lipton Ice Tea Peach (perzik) en Lipton Ice Tea Green (groene thee). Met een SodaStream-bruiswatertoestel maak je vanaf nu op elk moment van de dag eenvoudig Lipton Ice Tea.

Lipton Ice Tea is een van de meest populaire frisdrankmerken in België. Met deze nieuwe smaken blijft SodaStream innoveren om je favoriete frisdranken makkelijk thuis te bereiden, terwijl je plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaart. Maak kraantjeswater in een handomdraai bruisend met een SodaStream-toestel, voeg de nieuwe smaken toe en geniet van een heerlijke bruisende ijsthee met perziksmaak of met groene thee-extract. Een leuke manier om deze zomer voldoende gehydrateerd te blijven!

De nieuwe Lipton-smaken bevatten weinig calorieën en zijn verkrijgbaar in gerecycleerde plastic flessen van 440 ml (rPET). Dit weerspiegelt de voortdurende inzet van SodaStream om duurzame alternatieven te bieden voor de favoriete frisdranken. Consumenten kunnen tot 9 liter heerlijke en verfrissende Lipton Ice Tea bereiden wanneer ze maar willen.