Bols Ready to Enjoy

De eerste zonnestralen luiden het langverwachte cocktailseizoen in. Ben jij een getalenteerde mixologist of eerder een cocktail newbie? Met de Ready to Enjoy Cocktails van Bols serveer je zomerse drankjes precies juist. Bols bottelde zijn jarenlange expertise in handige, revolutionaire cocktail tubes en flessen om zelf een kant-en-klare Espresso Martini, Margarita Azul of een Pornstar Martini te serveren. Zo makkelijk! Ontdek waar en welk moment past voor een onvergetelijke cocktailervaring. Ready, set,… chill!

1, 2, 3… Ready to Enjoy!

Bols lanceert dit voorjaar zijn collectie van heerlijke Ready to Enjoy Cocktails in België. De cocktails zijn vakkundig gemixt door de Bols bartenders en zijn beschikbaar in flessen en unieke tubes met een duurzame verpakking om de uitzonderlijke Bols smaak en kwaliteit te waarborgen. Inspelend op de trend naar hogere kwaliteit thuis consumptie, nodigt Lucas Bols consumenten uit om de magie van cocktails te ervaren. Handig om thuis van te genieten of mee te nemen naar het park of strand.

Ervaar de magie van cocktails thuis… of aan de rand van het zwembad. Shake it up! Heb jij zin in een ultieme cocktailervaring? Ontdek hoe, waar en wanneer je in (minder dan) drie simpele stappen ten volle van je makkelijk cocktailmoment kan genieten.

Bols Margarita Azul

Een iconische cocktail met een heerlijke, aromatische sinaasappelsmaak, afkomstig van de Bols Blauw Curaçao likeur. Verfrissend, vol citrus, zo blauw als de lucht en gemixt met tequila voor een pittig karakter. Deze cocktail smaakt het best ijskoud onder een hete zomerzon.

Bols Pornstar Martini

Deze tropische cocktail heeft z’n naam niet gestolen, en is exotisch, fris en een tikje brutaal. Breng sfeer in je avond met deze partystarter. Een fruitige klassieker vol pit en passie(vrucht). De zachte smaak van vanille in combinatie met het zoete karakter van de passievrucht, geeft de Bols Pornstar Martini de perfecte balans. De prosecco zorgt voor de finishing touch.

Bols Espresso Martini

Deze tijdloze cocktail is rijk en romig, met een dark roasted randje. Een heerlijke combinatie van Bols Coffee likeur, Bols Vodka en verse espresso geeft deze klassieker een dubbele kick: van de cafeïne en de wodka. De twee zijn perfect op elkaar afgestemd door de Bols Coffee likeur en suikersiroop. Met de Espresso Martini sluit je de dag af, of verwelkom je de nacht? Versier de cocktail met drie koffiebonen en een scheutje magie.