Café Costume pakt uit met exclusieve Otis Rum

Het Belgische tailoring merk Café Costume en Belgisch rumlabel Otis sloegen de handen in elkaar en lanceren een exclusief vormgegeven rumfles. Het unieke rijpingsproces en de authentieke fles van Otis sluiten perfect aan bij het stijlvolle karakter van de op-maat-gemaakte pakken van Café Costume. De fles kent een gelimiteerd aantal, elke fles is genummerd en enkel verkrijgbaar bij Café Costume.

Café Costume was het eerste Café dat de deuren opnieuw mocht openen en dat deden ze in stijl. Samen met het Belgisch rumlabel Otis creëerden ze een exclusieve fles rum die enkel te verkrijgen is in de boetieks van Café Costume. Door de gelimiteerde oplage van slechts 100 exemplaren, is deze fles een echt verzamelstuk.

Streling voor het oog en de tong

De allure van de fles staat symbool voor beide Belgische merken, die stijl, elegantie en karakter hoog in het vaandel dragen. Het stijlvolle van Café Costume loopt in het etiket perfect over in de authenticiteit van de Otis rum. De smaak sluit mooi aan bij een strak, modieus pak.

12 meter onder zee

Zowel de oude eiken bourbonvaten als het rijpingsproces bezorgen Otis rum een unieke smaak. Op exact 12,08 meter diep in de ongerepte Caraïbische Zee wordt de rum met het woelen van het water op de ideale temperatuur gerijpt. Het resultaat: een complexe, karaktervolle rum met een warme en volle amberbruine kleur. Elegant, smooth en een ronde body. De premium rum is gestookt voor ‘het beleven van het moment’, bijvoorbeeld bij het passen van een stijlvol pak, samen met vrienden of familie in één van de boetieks van Café Costume.

Waar kan je deze unieke fles vinden?

De rum zal verkrijgbaar zijn in alle Café Costume boetieks en online. De bijzondere fles van 50 cl zal al voor 49 euro beschikbaar zijn.