Desperados Virgin 0.0%

Een nieuw, alcoholvrij bier dat net zo lekker smaakt als gewoon bier: met Desperados Virgin 0.0% beleef je ongelofelijke avonturen boordevol actie en fun. Of je nu chilt met je bubbel in het park, je eerste zomer-BBQ host met je huisgenoten, iets verfrissends wilt drinken na het sporten of tussen je resem aan zoom calls even wil relaxen: het kan met Desperados Virgin 0.0% op elk moment van de dag.

We hunkeren immers allemaal naar nieuwe ervaringen die onvergetelijke herinneringen met zich meebrengen, maar daar hoort niet altijd alcohol bij. Desperados Virgin 0.0% neemt je mee in de excitement van het onverwachte, weg van het alledaagse. En is dat niet nét datgene waar we vandaag bijzonder veel nood aan hebben?

100% smaak met 0% alcohol

Desperados Virgin 0.0% is het resultaat van een wild experiment. Dit verfrissende bier geeft elke gelegenheid die typische Desperados-vibe, maar dan zonder alcohol. Het bier biedt een nieuwe en verrassende smaaksensatie en is gemaakt volgens een uniek recept met citrus en citroenzeste.

“De status quo uitdagen en de dingen anders aanpakken is voor ons altijd al belangrijk geweest, omdat we geloven dat het leven veel spannender is als je verder gaat dan het voor de hand liggende”, klinkt het bij Desperados.

Daarom pakken ze de dingen creatief aan en verleggen ze grenzen om een drank te ontwikkelen die heerlijk smaakt en je zal helpen om je avontuurlijke kantjes te laten zien.