Disneyhelden in ijs dankzij Ola

Disneyfans hun dromen worden eindelijk werkelijkheid. Ola en Disney slaan de handen in elkaar en kondigen een nieuw assortiment ijsjes aan waarin de meest geliefde Disney-iconen tot leven komen. Disneyfiguren zoals Frozen, Spider-Man en Star Wars worden in een avontuurlijk ijsje gegoten.

Verantwoord genieten

De nieuwe lekkernijen worden gecombineerd met de principes van Ola’s ‘Responsibly Made for Kids pledge’. Dit betekent dat elk ijsje zo gezond mogelijk wordt gemaakt en bovendien zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Zo bevatten de ijsjes van Ola steeds minder dan 110 calorieën en 12 gram suiker. Alle ijsjes uit dit gamma bevinden zich onder deze grens, aangezien ze minder dan 60 calorieën en 11 gram suiker bevatten. Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart laten genieten van de magie en het plezier van hun favoriete Disneyijsjes of zelf gewoon zelf verantwoord genieten. Deze ijsjes zijn de perfecte combinatie van de magie van Disney samen met de heerlijke smaak van Ola’s befaamde ijs.

Olaf op een stokje

Het eerste personage Olaf werd gekozen uit de recente populaire Disneyreeks Frozen en Frozen 2. De sneeuwman werd omgetoverd tot een lekker ijsje op een stokje van roomijs met vanille-, chocolade- en karamelsmaak. Zijn ondeugende en speelse persoonlijkheid is duidelijk weergegeven en bovendien is het het allereerste 4-kleuren ijsje op een stokje in Europa!

Ijszwaarden van Star Wars

Vervolgens worden ook de iconische lichtzwaarden van Star Wars werkelijkheid in de nieuwe reeks ijsjes van Ola. De Jedis fanaten kunnen zich amuseren met de ijslolly’s van bosbessensmaak terwijl de Sith Lords hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan met die in watermeloensmaak. Er werden geen artificiële kleuren en smaken aan de ijsjes toegevoegd en met het speelse formaat heb je meteen het gevoel dat je een personage bent in ‘The rise of the skywalker’.

Spider-Man in een jasje van aardbeien en chocolade

Bekend speelfiguur Spider-Man krijgt als 3e disneypersonage een ijsjesreeks bij Ola. Hij wordt op een stokje gestoken en krijgt een jasje van heerlijke aardbeien, creamy vanille en chocolade. Wat het ijsje zo speciaal maakt zijn de gegraveerde details zoals de Spider-Man ogen en de spinnenwebben. Het is het allereerste gegraveerde ijsje op een stokje in Europa. Verder is er ook nog het 3D out-of-home formaat van Spider-Man die verkrijgbaar is verschillende publieke verkooppunten zoals pretparken en tankstations.

Spread the love

Ola is erg toegewijd aan het verspreiden van geluk onder al hun klanten. De samenwerking met Disney is dan ook de perfecte match! Er is maar weinig dat meer vreugde en geluk in de wereld brengt dan de hilarische verhalen en personages die we zien in de iconische films van Disney. Met het nieuwe assortiment is het dan ook de bedoeling om die vreugde met iedereen te delen die van de personages houdt.