Doritos Guacamole en Doritos Flamin’ Hot Nacho Cheese

PepsiCo verwelkomt voor de Doritos® tortilla chips een nieuwe spicy flavour geïnspireerd door een geliefde klassieker. De cheesiest flavour of all, de Doritos® Nacho Cheese, wordt door een nieuwe gewaagde upgrade heter dan ooit. Doritos Flamin’ Hot® Nacho Cheese is de spicy variant op de originele Doritos Nacho Cheese®. Hierbij geven wij wel een waarschuwing: Now It’s HOT. Een snack waar elke cheese lover voor smelt!

Dipping fans en snackfanaten verwelkomen een nieuwe bold flavour binnen de Doritos Dipping Range.Doritos® Guacamole is de ideale snack voor iedereen die ‘s nachts droomt over de heerlijke smaak van avocado’s. Deze nieuwe smaak is de ultieme dip partner in crime: ready-to-eat met je favoriete dip of als ideale basis voor je DIY nacho’s uit de oven. De geroosterde maïs tortilla chips zijn extreem crunchy en perfect om eindeloos mee te dippen.

Met de komst van Doritos Guacamole® komt er dus een tweede smaak naast Doritos® Naturel waarmee PepsiCo inzet op social food occasions. Overheerlijk recht uit het pak of in combinatie met Doritos Dippas® dipsauzen, maar ook ‘oven heerlijk’ als nacho’s om te garneren met je favoriete toppings.