Happy chocoladecreaties

Na een donkere winter luidt de lente een nieuwe start in. Tuinen en parken krijgen opnieuw kleur. Pasen wordt een periode vol hoop en happy vibes. Neuhaus, de uitvinder van de Belgische praline, pakt uit met een feel good paascollectie in lentefrisse tinten. Maak je vrienden en/of familie gelukkig met een pastelroze ballotoeuf gevuld met heerlijke pralines of schenk ze een royale sharing box. En vergeet vooral jezelf niet te verwennen met de lekkerste paaseitjes gecreëerd door de Maîtres Chocolatiers!

La vie en rose… Ballotoeuf op maat!

Ken je de ballotoeuf al? Een handgemaakt, groot chocolade paasei boordevol lekkere pralines! Deze heerlijke paastraditie krijgt bij Neuhaus een extra stijl- en smaakvolle twist: kies zelf het formaat (small of large), selecteer je favoriete smaken en stel zo je hoogstpersoonlijke paasverwennerij samen. De ballotoeuf wordt verpakt in een wondermooie, pastelroze geschenkdoos waar vrolijke vlinders op rondfladderen. Spring is in the air…

Sharing box

Op zoek naar een originele geschenkdoos gevuld met de lekkerste chocolade om je vrienden en/of familie in de watten te leggen? Er is een Neuhaus-geschenkdoos in élk formaat en naar ieders smaak. Wat dacht je bijvoorbeeld van de speelse, pastelkleurige box in de vorm van een paashaas? Alle dozen zijn lentefris gedecoreerd met een vlindermotief en zitten boordevol pralines van topkwaliteit. Onze muntgroene sharing box is met z’n aparte vakjes en chocolade eitjes verpakt in een folie. Sharing is caring!

Limited edition paaseitjes in frisse lentekleuren

Geïnspireerd door de ontluikende lente ontwikkelden de Maîtres Chocolatiers van Neuhaus vijf paaseitjes met unieke, natuurlijke kleuren en smaken die elkaar versterken. Dankzij de uitgekiende smakencombinaties, zoals bosbessen en munt, pecannoten en een vleugje paprika, gember en citroen, is elke eitje een echte delicatesse. Een box voor fijnproevers … Mis deze limited edition voor Pasen niet!