Hendrick’s Gin Bowtie

Waarom telkens gaan voor de verplichte kersttrui, het laatste trendy elektronische gadget of een romantisch weekendje weg als traditioneel eindejaarsgeschenk? Dit seizoen kan je uitpakken met een prachtige, eigenzinnige Hendrick’s Gin fles! Of je nu een cadeautje onder de kerstboom wil leggen, of de gastheer/-vrouw van de avond wil bedanken, een fles Hendrick’s Gin is een schitterend geschenk om lange winteravonden nog gezelliger te maken. En om het nieuwe jaar op gepaste wijze te vieren dost de fles van Hendrick’s Bowtie zich piekfijn uit met een mooi, groen strikje als ode aan de komkommer.

Een levendig temperament

Hendrick’s Gin wordt gedistilleerd en gebotteld in Schotland. De drank bevat een mysterieuze mix van rozen, komkommer en 11 van de beste planten uit de vier hoeken van de wereld (zelfs wanneer iedereen weet dat de aarde rond is en dus geen vier hoeken heeft). Naast een uitgelezen geschenk voor de eindejaarsfeesten is deze premium gin een ode aan luxe, feesten en aan eigenheid. De ideale sterkedrank voor de feesten die voor de deur staan.

Een unieke gin, ontelbare mogelijkheden

Met haar vele feestjes en familiebijeenkomsten is de eindejaarsperiode de ideale gelegenheid om een fles Hendrick’s Gin als geschenk te geven. Het perfecte cadeau om iedereen nieuwsgierig te maken, maar vooral om iedereen een plezier te doen:

De gin-goeroe – de opvallende combinatie van rozen, komkommer en 11 kwaliteitsplanten in de samenstelling van Hendrick’s Gin onderscheidt hem van andere gins. Daarom is deze fles het geknipte geschenk voor elke ginliefhebber.
De cocktailspecialist – cocktailliefhebbers die op zoek zijn naar de perfecte sterkedrank voor een geslaagde cocktail in uw vriendengroep? Hendrick’s Gin is niet alleen heerlijk, zijn veelzijdige smaak maakt van hem het perfecte ingrediënt van talrijke cocktails – van gin tonic tot French 75.
De onverzadigbare nieuwtjeszoeker – geef deze unieke drank aan een vriend die steeds op zoek is naar iets nieuws. Met zijn fantastische smaak en excentrieke karakter herinnert deze uitzonderlijke gin ons eraan dat het belangrijk is om af en toe weg te dromen.
De perfecte gastheer – een fles gin is een must in elke zelfrespecterende bar, maar met Hendrick’s Gin kan elke gastheer of gastvrouw zijn of haar gasten een even prettige en rijke smaakervaring bezorgen.

Inspiratie nodig?

Onze selectie van wintercocktails verwarmt het hart en doet ons denken aan lang vervlogen vakanties. Citroen, sinaasappel, komkommer en appel – smaken die zich perfect lenen tot het maken van feestelijke cocktails. Met onze originele recepten op basis van Hendrick’s Gin kun je je gasten verrassen met een uitzonderlijk drankje dat het feestelijke en magische karakter van de kerstvakantie in de verf zet.