Het land van Ooit X Thierry Theys

Het land van Ooit is dé place to be voor al wie op zoek is naar een verfijnde selectie aan kleding, speelgoed, decoratie en slaapkamertextiel. Al bijna 25 jaar staan ze toekomstige mama’s en papa’s met raad en daad bij tijdens het leggen van hun geboortelijst. Als dé kinderwinkel bij uitstek streven ze – naast de duurzaamheid van de producten die ze verkopen – ook naar een gezonde levensstijl. Een visie die ze maar al te graag meegeven aan ouders in wording. En wat als één van de beste chefs van ons land recepten zou willen ontwikkelen voor baby’s en peuters?

Het land van Ooit stelde de culinaire vraag aan Thierry Theys (35), chef en eigenaar van sterrenrestaurant Nuance in Duffel. Hij ging met plezier de uitdaging aan en ontwikkelde enkele innovatieve babyrecepten waar de allerkleinsten van zullen smullen.

Als chef en papa zijnde weet hij daarom als geen ander hoe de allerkleinsten blij te maken met hun eerste papje. Rekeninghoudend met hun gevoelige smaakpapillen, ontwikkelde hij enkele recepten waarmee hij net dat beetje buiten de lijntjes kleurt. Het land van Ooit & Thierry Theys geven ons met deze innovatieve babyrecepten alvast genoeg culinaire inspiratie voor dit najaar. Getest en goedgekeurd met de Béaba Babycook, de eetsets van Done by Deer & Liewood en de Nomi eetstoel, verkrijgbaar bij Het land van Ooit.