Johhnie Walker Highball

Ben je zelf niet de meest flamboyante bartender maar wil je toch aankomend holiday season niet onopgemerkt laten voorbij gaan? Introducing: de Johhnie Walker Highball, lekker en simpel om zelf te maken én een klassieker die ongetwijfeld een indruk nalaat met zijn verfrissende lichtheid en gevarieerde smaak.

De Highballs maak je dit seizoen met de Iconic limited edition bottles van Johnnie Walker. ’s Werelds nummer één Schotse whisky, bestaat dit jaar 200 jaar en dit vieren ze met een lancering van een aantal exclusieve flessen.

De rode, gouden en zwarte flessen uit de Iconic limited edition collection zijn collector’s items die een eye-catching toevoeging zijn aan elke drankkast, of je nu een Schotse veteraan bent of een whisky-nieuwkomer.

De nieuwe designs hebben de ‘Keep Walking’ mantra en vieren de boundary-pushing spirit die het hart van het merk vormt sinds de oprichter John Walker 200 jaar geleden de deuren opende van een kleine kruidenierswinkel in Kilmarnock te Schotland. De tijdloze whisky’s in de flessen blijven onveranderd, waardoor ze het perfecte kerstcadeau zijn voor iedereen die van goede whisky houdt.