Kettle Crispy Duck

KETTLE® chips zorgt voor een festive feeling. Crispy Duck, de limited edition smaak voor dit seizoen, brengt een traditioneel feestgerecht in een nieuw, verrassend jasje. De crisps zijn het perfecte ingrediënt voor een gezellige winteravond onder vrienden of familie.

KETTLE® chips gekend voor zijn kwaliteitsvolle klassiekers en uitdagende unieke smaken, voegt naar jaarlijkse gewoonte een tijdelijke smaak toe aan het assortiment. KETTLE® chips Innovation Chef Phil Hovey liet zich bij de creatie van deze nieuwe smaak leiden door de premium smaken van het moment, en zocht inspiratie in het wildseizoen. Hij ging voor een moderne update van een traditioneel ingrediënt: eend. Elk jaar opnieuw is eend een van de meest gezochte culinaire zoektermen tijdens de feestdagen. Het doet meteen denken aan feestelijke gerechten met een gezellig traditionele maar luxueuze toets.

“De rijke smaak van eend is een van mijn favoriete treats tijdens het wildseizoen.” vertelt Hovey. “Voor de KETTLE® chips winter limited edition vertrok ik van het smaakpalet van Crispy Peking Duck, een Aziatisch-geïnspireerde klassieker. We voegden wat zoete, stroperige pruimensiroop toe, aangevuld met een vleugje lente ui als frisse toets.” Die gewaagde combinatie zorgt voor een verrassende maar gebalanceerde smaak, en is de ideale starter voor een gezellige winteravond of feestmaal. Zoals elke KETTLE® chips smaak, is ook deze chips gemaakt met echte ingrediënten en aroma’s, en worden de krokante schijfjes met de hand gebakken.

De nieuwe seizoensmaak komt in een even feestelijke verpakking, ideaal om binnen je bubbel te delen met Kerst en Nieuwjaar.