KETTLE Limited Edition “Black Truffle & Sea Salt”

We kijken allemaal reikhalzend uit naar de feestdagen dit jaar! KETTLE® Chips begrijpt die honger naar meer als geen ander en kwam op de proppen met een nieuw recept. De schijnwerpers werden deze keer gericht op één enkel product: de zwarte truffel. Verrijkt met een snufje zeezout, want meer heeft truffel niet nodig. Geef je familiefeesten dit jaar dat tikkeltje pure luxe met de nieuwe KETTLE® Chips Black Truffle & Sea Salt.

Geef diepte aan de feestdagen

Truffel is top. Je kan er de banaalste recepten mee verheffen tot haute cuisine. Bij truffels denk je dan ook direct aan een elegante keuken. Het geeft gerechten dat extra laagje flair, die je ne sais quoi. Eens een kostbare delicatesse die enkel bestemd was voor de hoogste Romeinse adel, nu ook beschikbaar in een limited edition van KETTLE® Chips.

Truffel is synoniem voor luxe en de feestdagen, dus koos KETTLE® Chips ervoor om dit ingrediënt naar de voorgrond te brengen. De chips zijn dan ook een explosie van smaak, op basis van een puur en natuurlijk product. En de diepe, aardse truffelsmaak komt nog beter tot zijn recht in combinatie met de simpelste toevoeging van dat klein beetje zeezout. Gourmet lovers aller landen, deze is voor jullie!

The real deal

Er is geen ruimte voor compromis. KETTLE® Chips weigert namelijk resoluut om te werken met kunstmatige ingrediënten. Enkel the real deal is goed genoeg, en daarom werd voor deze limited edition gekozen voor een huwelijk tussen zeezout en truffelolie uit puur extract, zonder kunstmatige toevoegingen. Kwaliteit staat boven alles.

Bovendien worden KETTLE® Chips steevast handgebakken, wat voor die fijne crunch zorgt! Met oog voor ambacht en respect voor het ingrediënt dus.