Lay’s Strong & bier, een spicy match made in heaven

Samen met de beste smaakexperts heeft PepsiCo Lay’s® chips gecreëerd voor bierliefhebbers en aperitief-fanaten. Wat blijkt? Door het eten van pittige chips smaakt dat koude biertje nóg beter. Zoek dus niet langer naar de ideale chips voor voor tijdens een apéro en geniet van deze droomcombinatie.

Lay’s Strong®: hoe heet durf jij te gaan?

Lay’s Strong® is beschikbaar in drie overheerlijke smaken variërend van medium pikant tot extra pikant. Voor wie van fris en medium pikant houdt, biedt Lay’s Strong® Chilli and Lime een lekkere twist. Lay’s Strong®Hot Chicken Wings geeft net even die kleine, extra kick met zijn gerookte en pittige smaak. Als jalapeños precies pittig genoeg voor jou zijn, zul je echt genieten van Lay’s Strong® Jalapeño and Cheese, een heerlijk crunchy en cheesy chipje. Blus in alle gevallen af met een lekkere slok koud bier!

Lay’s Strong®, jouw nieuwe favoriet

We weten allemaal dat tijdens een apéro een zak chips niet mag ontbreken. Zorg dat je daarom vanaf nu altijd een paar zakken van jouw nieuwe favoriet Lay’s Strong® in de kast hebt liggen – waar tijdens een BBQ met vrienden, of een afterwork sowieso om wordt gevochten. Lay’s Strong® gecombineerd met een ijskoud biertje maken van iedere spannende film of sportwedstrijd gegarandeerd een succes.