Liefdesbrief in chocolade

Voor valentijn verrassen twee Belgische lovebrands je met een heerlijke liefdesbrief in chocolade. Speciaal voor Valentijnsdag deelt juweelontwerpster Emilie Duchêne van het Belgische Thea Jewelry haar meest dierbare liefdesverhalen. Inspiratie troef voor Neuhaus, de uitvinder van de Belgische praline, om drie limited edition chocolade juweeltjes te maken! Verleid jouw geliefde met de liefdesbrief in chocolade van Neuhaus & Thea Jewelry…

Passie voor vakmanschap, een hart voor authenticiteit én oog voor detail: Neuhaus en juweelontwerpster Emilie Duchêne hebben heel wat met elkaar gemeen. De Belgische lovebrands slaan de handen in elkaar voor valentijn, want diamonds & chocolates truly are a girl’s best friends!

Limited edition liefdesbrief in chocolade

De Maîtres Chocolatiers van Neuhaus pakken uit met een exclusieve liefdesbrief in chocolade waarin ze de love stories van Emilie Duchêne als echtgenote, moeder en onderneemster vertalen in delicieuze hartjespralines, die elke vrouw én man doen smelten. In de nude limited edition geschenkdoos zitten chocolade hartjes gevuld met de meest smaakvolle ingrediënten. Elk chocolade hart bestaat uit twee helften die elkaar perfect aanvullen: een puur liefdesverhaal én een verwennerij voor je smaakpapillen!

Ontdek de nieuwe smakencombinaties

Zo is er een hartje van intense, pure chocolade uit Ecuador (70%) dat verleidt met een witte chocoladeganache uit Madagaskar in de ene helft en gianduja en cacaonibs in de andere helft. Voor de echte sweet hearts is er een rood chocolade hart dat witte chocolade met gianduja en een vleugje Muscovado suiker combineert met gezouten karamel met fleur de sel van Isigny. Het derde melkchocolade hart laat een Italiaanse ristretto van 100% Arabica koffiebonen versmelten met gianduja en een knapperig koekje. Drie juweeltjes die je een onvergetelijke chocolade ervaring bezorgen!

Love is like a box of chocolates

Naast de limited edition liefdesbrief in chocolade biedt Neuhaus ter gelegenheid van Valentijn ook tal van andere smaakvolle geschenkdozen (ballotins en hartvormige geschenkdozen) aan. Alle geschenkdozen kregen een elegante make-over! Geniet van jouw sweet Valentine…