LiQ x Baileys Ice Pralines

LiQ, het Belgische merk van dé adult-only ijsjes (ze bevatten een shhhtje alcohol), heeft alvast onze kerstwensen goed begrepen en brengen de LiQ x Baileys ijspralines op de markt. Hapklaar romig vanille-ijs met een shhhtje Baileys, omhuld in Belgische melkchocolade en met een Irish Cream hart voor een extra smaakexplosie en verrassend e­ffect, zorgt voor puur plezier en kippenvel.

Het West-Vlaamse bedrijf LiQ is er dus opnieuw in geslaagd om een volgende stap in hun (internationale) groei te verwezenlijken: ze hebben een samenwerking met Baileys kunnen strikken.

Snacking trend waait over naar de ijswereld!

De ijspralines spelen perfect in op de “snacking” trend, die nog steeds aan populariteit wint. Ook zijn steeds meer mensen op zoek naar kleine “geluksmomentjes” – en daar zijn deze “hapjes puur plezier” perfect voor.

“Met deze pralines willen we ook wat ‘rebels’ zijn. Naast het toevoegen van een scheutje alcohol, wat ons merk typeert, willen we ook de gedachte doorbreken dat ijs een typisch zomerproduct is. Daarom hebben we bewust gekozen om de grote nationale lancering pas half november te doen, naar aanleiding van de gezellige eindejaarsperiode die dan start. Uiteraard kunnen we altijd wel een klein geluksmomentje met lekkers gebruiken, of het nu als verfrissende snack is in de zomer, me-time in de herfst of om te delen met familie en vrienden, ze passen perfect bij elke gelegenheid.” vertelt Sandra Dhondt – Brand Manager bij LiQ.

“Een ander voordeel is natuurlijk dat de kinderen het niet mogen eten, gezien het “grote mensen ijsjes” zijn. Het is dus allemaal voor jou, tenzij je partner er niet van kan blijven natuurlijk”, lacht Sandra.

Wij wachten alvast niet tot Kerst om hiervan te smullen en halen ons doosje (of meerdere) nu – want hé, je moet alles toch even voorproeven, niet? ​ Oja en…Santa, I’ve been good this year!