LiQ x Malibu Ice Pralines

De zomer komt er alweer snel aan en LiQ heeft aan iedereen gedacht. Het Belgische merk heeft namelijk een samenwerking met Malibu gestrikt en brengt de LiQ x Malibu Ice Pralines op de markt. En daar kunnen wij alleen maar blij om zijn. ​

Heerlijke romig ijs met een shhhtje Malibu en een verfrissende ananas-rum kern. ​​Dit alles in een jasje van knapperige Belgische witte chocolade, bestrooid met enkele kokosschilfertjes. Een feestje voor jou deze zomer én voor de planeet!

100% gerecycleerde & recycleerbare verpakkingen

Duurzaamheid is een hot-topic en broodnodig om onder de aandacht te brengen. Nog belangrijker natuurlijk is om iets te ondernemen! Daarom transformeert LIQ hun ideeën naar werkelijkheid met concrete acties.

“Plasticreductie is belangrijk, maar plastic als verpakking heeft ook veel voordelen voor onder andere de kwaliteit en smaak van onze ijspralines”, vertelt Sandra Dhondt – Brand Manager bij LiQ. ​“Daarom hebben wij ervoor gekozen om enkel nog met consumer gerecycleerd plastic te werken, zo bestaan onze verpakkingen uit 100% gerecycleerd materiaal, want we gebruiken al altijd gerecycleerd karton. Met behulp van de consumenten, worden ze opnieuw 100% gerecycleerd. Een stap in de goede richting!”, concludeert ze. ​

Wie is LiQ?

LiQ is een snel groeiend Belgisch bedrijf dat “ijs alleen voor volwassenen” maakt. Omdat ze het meest unieke en buitengewone ijs creëren met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten (100 % echt fruit, knapperige koekjes,…) de fijnste Belgische chocolade en… een beetje likeur als finishing touch, voor unieke smaakcombinaties die je nergens anders vindt. Belangrijk om weten is dat LiQ geen “frozen cocktails” zijn – ze willen mensen een nieuwe dessertervaring brengen, dus gebruiken ze het shhhtje alcohol enkel voor de smaak.

So… What’s not to like about LiQ?