Magnum Remix

Mag het ietsje meer zijn? Yes! Ijs- en chocoladespecialist Magnum geeft hun populaire klassiekers een extra touch met dit vernieuwend én spannend assortiment: Magnum Remix. In deze smaakreeks worden de klassiekers deskundig verrijkt met een dubbel laagje Belgische chocolade voor een krakend heerlijk resultaat! ‘A day without pleasure is a day lost’ en daarom bewijst Magnum graag hoe vernieuwend -en vooral heerlijk- de all time classics kunnen zijn. De nieuwste leden van hun ijs-familie zijn de Magnum Almond Remix en Magnum White Chocolate & Berry Remix. Deze heerlijke duo’s bevatten de combinatie van twee ultra zachte ijssmaken vol pure verwennerij en dat typische laagje Magnum chocolade om de ultieme smaaksensatie te volmaken.

Zet je tanden in de Magnum Almond Remix, gevuld met twists van heerlijk vanille- en amandelijs, omhuld in een luxe laag witte chocolade met amandelstukjes. En dat is niet alles, deze is nog eens half ondergedompeld in melkchocolade om nog intenser te genieten van dat krakend geluid bij de eerste hap.

Klaar voor een intense bessen en chocolade beleving? Met de Magnum White Chocolate and Berry Remix zit je helemaal goed. De combinatie van het zachte bessen ijs en rijk vanille ijs zit in een jasje van verrukkelijk, witte chocolade en is dan finaal afgetopt met Magnum’s klassieke melkchocolade voor een krokant jasje aan ultieme smaaksensatie.

Ook het gamma van de ijsbekers breidt zich uit! Daar is de Magnum Sweet & Salty Almond Remix de nieuwkomer, eentje met de zalige mix van zoete en zoute tonen. Het geroosterde amandel ijs bevat swirls gezouten karamelsaus, stukjes knapperige honing en intens smakende gekarameliseerde amandelen. De pot boordevol van deze geweldige ijscombinatie is finaal afgewerkt met een lekkere, dikke laag ‘klaar-om-te-barsten’ Belgische melkchocolade om jouw verwenmoment mee te beginnen.