Moët & Chandon Coronation Cuvée 2023 Magnum

Het wereldberoemde en geliefde champagnehuis, Moët & Chandon viert de kroning van Zijne Majesteit Koning Charles III en Hare Majesteit de Koningin met de uitgave van een beperkte Moët & Chandon Impérial Magnum fles, exclusief verkrijgbaar bij Clos19. Moëtliefhebbers in het hele land worden uitgenodigd om te genieten van Moët & Chandon Impérial in een speciaal ontworpen souvenirfles ter gelegenheid van deze historische gebeurtenis.

Moët & Chandon wordt wereldwijd beschouwd als ‘DE Champagne van de viering’ en heeft een lange geschiedenis in het eren van de meest iconische Koninklijke momenten, te beginnen met de kroning van Koning Edward VII, George V, George VI en, in 1953, de kroning van ZKH Koningin Elizabeth II. Sinds de jaren 1820 is Moët & Chandon synoniem met de Koninklijke hoven van Europa, waar het werd geserveerd tijdens de romantische diners van Louis XV; in 1893 kreeg Moët & Chandon een ‘Royal Warrant’ van HM Queen Victoria. Gedurende zeven decennia heeft het Huis de meest iconische mijlpalen van de overleden Koningin gevierd met de uitgave van Silver, Golden en Diamond Jubilee Limited Editions.

Nu viert Moët & Chandon de toekomst van de Koninklijke familie met deze speciale magnumfles ter gelegenheid van de kroning van Zijne Majesteit Koning Charles III en Hare Majesteit de Koningin. De Moët & Chandon Impérial Coronation Cuvée 2023 magnum is voorzien van het officiële embleem van de kroning van Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit de Koningin Consort en een speciale boodschap: “Het Huis van Moët & Chandon is trots om deze speciale cuvée te presenteren om de kroning van Zijne Majesteit De Koning te vieren.”

De Moët & Chandon Impérial Coronation Cuvée 2023 magnum is voorzien van het officiële embleem van de kroning van Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit de Koningin Consort en een speciale boodschap: “Het Huis van Moët & Chandon is trots om deze speciale cuvée te presenteren om de kroning van Zijne Majesteit De Koning te vieren.”